Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir Valisi Yazıcı´dan Turizm Haftası mesajı

Balıkesir Valisi Yazıcı´dan Turizm Haftası mesajı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası nedeniyle bir kutlama bir mesajı yayımladı.

Vali Ersin Yazıcı, mesajında Balıkesir´i görmeyen herkesi, doğanın, tarihin ve kültürün ışıklarını Balıkesir´de yeniden keşfetmeye davet etti.
Vali Yazıcı 41. Turizm Haftası dolayısıyla yayımladığı mesajında 4 mevsim turizmin dolu dolu yaşanabileceği bir Balıkesir için çalıştıklarını vurgulayarak, "İlimiz, eşsiz doğal güzellikleri, tarihsel dokusu ve kültürel zenginlikleri, bereketli toprakları, sağlık ve termal turizmi, kış turizmi, konuksever insanları ile önemli bir turizm potansiyeline sahiptir. Bu bağlamda, turizmin çeşitlendirilebilir anlamda çoğaltılması ilimize değer katacaktır. İlimizin turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması yönünde önemli adımlar atılmış, Balıkesir´i ülke turizmi içinde farklı ve nitelikli bir konum kazandırarak turizm sektöründe marka yapmak amacıyla Valilik olarak her türlü gayreti göstermekteyiz." dedi.
Balıkesir´in sahip olduğu doğal ve kültürel varlıkların turizme kazandırılması ve turizmin ilimizde çok daha ileriki seviyelerde olmasının Balıkesirlilerin haklı olarak büyük bir hedefi ve hayali olduğunu kaydeden Vali Yazıcı, "Bacasız Sanayi olarak tanımlanan ve her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası dolayısıyla İlimizde bulunan bütün turizm değerlerinin ön plana çıkarılacağı bir yıl olmasını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli