Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir ve Çanakkale EMITT Fuarında

Balıkesir ve Çanakkale EMITT Fuarında

Dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında gösterilen EMITT İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi´nde kapılarını ziyaretçilere açtı.

Dünyanın en büyük ilk beş turizm fuarı arasında gösterilen EMITT İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi´nde kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuarda Güney Marmara Kalkınma Ajansının desteği ve İl Kültür Turizm Müdürlüklerinin koordinasyonunda Balıkesir ve Çanakkale illeri de yer alıyor.
Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı ? EMITT, 20. yılını kutladığı 2016 yılında 28 ? 31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi?n de kapılarını ziyaretçilere açtı. 70 bin m2´lik 11 salonunda gerçekleşecek fuarda, ülke pavilyonları, Türkiye´nin Tatil Destinasyonları, Kış ve Outdoor Turizmi Destinasyonları, Oteller ve Turizm Merkezleri, Tur operatörleri, acentalar ve oteller katılımcı olarak yer alacak ve fuar ziyaretçilerine tanıtacaklar.
Balıkesir ve Çanakkale de özel stantlarla turizmcilerle buluşmak için fuarda yer alıyor. 3 ve 5. Salonlarda yer alan Balıkesir ve Çanakkale standlarında bölgenin destinasyonları bölgenin aktörleri tarafından tanıtılıyor. Beylükdüzü Tüyap´ta gerçekleştirilen EMITT Fuarına, Ulusal ve uluslararası turizmcilerle bir araya gelmek için bölgenin aktörlerine Güney Marmara Kalkınma Ajansı destek verdi.
EMITT Turizm Fuarı´na 80 ülkeden toplamda 4.500 kurum, kuruluş ve beldenin katılması hedefleniyor. Fuar ziyaretçileri bu katılım çeşitliliğiyle 2016 yılı tatil planlarını gerçekleştirme ve yeni destinasyonları yakından tanıma imkanı yakalayacaklar.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli