Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir ABDde tanıtıldı

Balıkesir ABDde tanıtıldı

Amerika Birleşik Devletlerinin New York kentinde düzenlenen New York Times Travel Show adlı fuarda Balıkesir ili, Balıkesir Valisi Ahmet Turhanın başkanlığında bir heyet tarafından tanıtıldı.

Amerika Birleşik Devletleri`nin New York kentinde düzenlenen "New York Times Travel Show" adlı fuarda Balıkesir ili, Balıkesir Valisi Ahmet Turhan`ın başkanlığında bir heyet tarafından tanıtıldı.
Dünya üzerindeki kıtalararası farklı turizm destinasyonlarını tek çatı altında toplayan ilk turizm fuarı olarak kabul edilen New York Times Turizm Fuarı`na Vali Ahmet Turhan ile birlikte Balıkesir`i temsilen Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant, Gönen Kaymakamı Hüseyin Parlak, Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan ve özel sektör temsilcileri katıldı. 
Turizm profesyonelleri ve turizm iştirakçileri tarafından son derece hareketli geçen fuara 150 farklı ülkeden çok sayıda katılımcı iştirak etti. Fuar açılışının olduğu gün, seyahat endüstrisi üzerine çok sayıda konferans ve seminer verildi. Katılımcılara ve ziyaretçilere yönelik yoğun aktivitelerin, yarışmaların, sunumların ve farklı promosyonların dağıtımı ile dikkat çeken New York Times Travel Show fuarı sırasında Vali Ahmet Turhan Başkanlığındaki heyet New York Başkonsolosu M. Levent Bilgen`i makamında ziyaret etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu