Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir AK Parti Teşkilatları seçim teyakkuzunda

Balıkesir AK Parti Teşkilatları seçim teyakkuzunda

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Bigadiç Hisarköy Termal Tesisleri’nde Aralık ayı AK Parti İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, Bigadiç Hisarköy Termal Tesisleri’nde Aralık ayı AK Parti İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. 
Toplantıda; AK Parti Üyeleri ile yapılan “Yüz Yüze Görüşme” çalışması, Yeni Üye çalışmaları ile Sandık bazlı hane ziyareti çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. 
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “AK Teşkilatlarımız 3 kademesiyle zaten sahada çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Aralık ayı sonuna kadar da yaklaşık 150 kişilik “Yüz Yüze Üye Ziyaretlerimizi” ve Yeni Üye kazanma çalışmaları ile Sandık bazlı hane çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Hem Üye güncellemelerimizi yapmış, hem de yeni üyelerimizle tanışmış olacağız. Çünkü biz çok büyük bir aileyiz” dedi. 
Başaran’dan sonra söz alan AK Parti Balıkesir Milletvekili Av. Belgin Uygur, muhalefet partilerinin, o malum masanın etrafındakileri mavi boncuk dağıtmaktan başka bir iş yapmadıklarını söyledi. 
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Marmara Bölge Koordinatörü Halis Dalkılıç, yaptığı konuşmada, “Seçim sathı mahalline girdik, sandıklarda eksiğimizin olmaması lazım. Sandık görevlilerimiz bizim aynı zamanda Teşkilatımızın en önemli üyeleridir. Sürekli irtibat halinde olup, sandıktaki gelişmeleri Sandık Kurulu üyelerimizin bu noktadaki takipleriyle anlık olarak görmemiz lazım. Bu konuda İlçe Teşkilatlarımıza büyük bir görev düşüyor ve disiplinli çalışmamız gerekiyor.” dedi. 
AK Parti Denizli Milletvekili ve Balıkesir İl Koordinatörü Şahin Tin’de on line olarak katıldığı toplantıda Balıkesir teşkilatına teşekkür etti. 
AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey toplantıda yaptığı konuşmada, 2023 seçimlerine giderken teşkilat olarak gayretli bir şekilde çalışacaklarını belirterek, “Seçimlere az bir zaman kaldı. Teşkilat olarak çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız. Biz ne yapacağımızı biliyoruz. Projelerimizi söylüyoruz. Türkiye Yüzyılını ve önümüzdeki dönemde yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz.” dedi. 
AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, konuşmasında, Enerji Bakanı’nın verdiği bilgiler çerçevesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Çinlilerle ortak yaptığımız karpit tesislerinin açılışını yapmak üzere Ocak ayında Bandırma’ya geleceğini belirterek, “O gün Cumhurbaşkanımızla birlikte olacağız. Ardından da Enerji Bakanımızı Bigadiç’e getireceğiz. Buradaki Bor Fabrikamızı ziyaret ettireceğiz. Toplantımız hayırlara vesile olsun inşallah” dedi. 
Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’da konuşmasında, tüm konuklarını Bigadiç’te misafir etmekten mutluluk duyduklarını dile getirdi. 
Daha önce zikredilen tüm çalışmaların 20 ilçede tek tek ele alınarak değerlendirildiği toplantıda, yeni hedeflerin belirlendiği, eksik yerlerin tamamlanması, mevcut çalışmaların sahada daha da yaygınlaştırılarak tüm muhataplarıyla AK Parti’li üyeden Mahalle Başkanına, Yönetim Kurulu üyesinden İlçe Başkanlarına, Meclis üyesinden Belediye Başkanlarına ve Milletvekillerine kadar her AK Parti’linin içinde bulunduğu, tam katılımlı çalışmayı yoğunlaştırarak devam ettirme konusunda tüm teşkilatlar bilgilendirildi. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı