Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir Belediye Başkanına yılın ödülü

Balıkesir Belediye Başkanına yılın ödülü

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Özel Kalem Dergisi 5. Yıl Yerel Yönetim Ödüllerinde Afet Yönetimi kategorisinde Balıkesir

Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, Özel Kalem Dergisi 5. Yıl Yerel Yönetim Ödüllerinde `Afet Yönetimi` kategorisinde Balıkesir Belediyesinin "Gönüllü İtfaiyecilik Uygulaması ve İtfaiye Eğitim Sahası" Projesi ile Yılın İl Belediye Başkanı ödülünü kazandı.
Özel Kalem Dergisi tarafından yerel yönetim alanına yenilik getiren ve şehir sorunlarını çözmek için geliştirilen projeleri ödüllendirmek amacıyla düzenlenen törende 2012 yılının en başarılı vali ve belediye başkanları ödüllendirildi. 
İstanbul Üsküdar Adile Sultan Sarayı`nda düzenlenen Türkiye`nin Yerel Yönetimlerinin Oscar`ları olarak bilinen ve bu yıl 5.si gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Ödülleri`nde; Kültür Sanat ve Turizm Etkinlikleri, Sosyal Sorumluluk, Kent İçi Ulaşım, Katılımcı Yönetim, Çevre Koruma, Kültür ve Sanat Varlıklarının Korunması, Şehir Planlama ve Kentsel Tasarım, Afet Yönetimi, E Belediyecilik olmak üzere 9 kategoride toplam 34 ödül verildi. 
Afet Yönetimi kategorisinde "Gönüllü İtfaiyecilik Uygulaması ve İtfaiye Eğitim Sahası" Projesi ile ödül almaya hak kazanan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok`un ödülünü, törene katılan Başkan Ok adına Belediye Başkan Yardımcısı Ali Öztozlu aldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false