Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir Briç şampiyonasına ev sahipliği yaptı

Balıkesir Briç şampiyonasına ev sahipliği yaptı

Balıkesir Briç Dörtlü Takımlar il yarışması maçları tamamlandı.

Balıkesir Briç Dörtlü Takımlar il yarışması maçları tamamlandı.
15 Takımın katılımı ile 12-13 Ocak 2013 tarihinde Burhaniye` de Körfez Grubu Elemesi ile başlayan, 19-20 Ocak 2013 de Merkez Grubu Elemesi ile devam eden Şampiyona 16-17 Şubat 2013 tarihlerinde Balıkesir Briç Kulübü Eğitim Salonunda yapılan Final Grubu maçları ile sona erdi.
Briç hakemleri Yusuf Kırkkılıç, Kamil Eren ve Metin Çetin`in yönetimindeki karşılaşmalar sonunda Mustafa Öztürk, Nezih Gürleroğlu, Turgay Demirkan, Muzaffer Şahin, Erol Turpçuoğlu, Osman Yazıcı`dan kurulu ELİF takımı birinci oldu.
Mustafa Sezer, Ali Sal, Mustafa Harmandalı, Akif Ekiz, Önder Akçıl, Ömer Demiryumruk`dan kurulu AYVALIKGÜCÜ takımı ikinci, Ahmet Taşdelen, Çetin Serim, Hasan Atikler, Hüseyin Aykol, Mustafa Karaoğlu`ndan kurulu MYSİA takımı üçüncü oldu.
17 Şubat Pazar günü maçların sona ermesinden sonra yapılan ödül töreninde Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adem Özalp dereceye giren takımların sporcularına madalya ve kupalarını verdi.
Briç Federasyonun belirlediği kotaya göre bu şampiyonada ilk dörde giren takımların 10-16 Mart 2013 tarihlerinde İzmir`de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Balıkesir adına yarışacakları belirtildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli