Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Balıkesir Büyükşehir adayı İsmail Ok Erdekte…

Balıkesir Büyükşehir adayı İsmail Ok Erdekte…

Balıkesir Belediye Başkanı ve MHPnin Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok 8 Mart Cumartesi günü ilçemizi ziyaret etti.

Balıkesir Belediye Başkanı ve MHP`nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı İsmail Ok 8 Mart Cumartesi günü ilçemizi ziyaret etti.
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, ilçemize gelmeden önce Düzler Mahallesinde vatandaşlarla buluştu.
Köy düğün alanındaki çalışmaları izledi
MHP Erdek İlçe Teşkilatına mensup partilileri tarafından Düzler Mahallesinde sevgi gösterileriyle karşılanan Başkan Ok, mahalle halkıyla bir süre sohbet ettikten sonra, köy düğünlerinin yapıldığı alanda Balıkesir Belediyesi tarafından yapımı devam eden zemin yenileme çalışmaları hakkında çalışanlardan bilgi aldı.       
Düzler`den sonra Erdek`e geçen Başkan Ok ve beraberindeki heyet ilçemiz çay bahçeler bölgesinde faaliyet gösteren Tauna Çay Bahçesinde halkla bir araya geldi.
Burada bir konuşma yapan MHP Erdek Belediye başkan Adayı Z. Haluk Nazlıoğlu, Erdek`in hizmet fakiri olduğunu, isim vermeden geçtiğimiz dönemlerde belediye başkanlıkları yapan kişilerin iktidar belediyeleri olmalarına rağmen, ilçemizdeki sorunlara çare olamadıklarını, bir garajı dahi yapamadıklarını, çevre yolumuzun olmadığını, gençlerimizin işsizlik nedeniyle Erdek Belediyesi`ni bir umut olarak gördüklerini ya iş  istediklerini yada belediyeden bir büfe, bir otopark veya kumsaldan 5 m2 bir yer alıp sezonluk işler peşinde koştuklarını açıkladı.
Nazlıoğlu, iktidara geldiklerinde kalıcı çözümler üreterek işsizliğin önüne geçeceklerini öne sürdü.
Vatandaşlara hitaben `Sizler çok araca mı oy vereceksiniz? yoksa sizi yönetecek kişiye mi?" soruları yönelten Nazlıoğlu, "Madem araç kiralayacaksınız Erdek`te 6 tane taksi durağımız var iş yapmıyor bu araçları onlardan kiralayın onlar da iş yapsın" diye konuştu.
Nazlıoğlu`ndan sonra söz alan Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok, öncelikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü kutladığını ifade etti.
Balıkesir halkı fakirleşirken, AKP`nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Edip Uğur`un zenginleştiğini söyleyen Ok, araştırma şirketlerinin yaptıkları anketlerde Milliyetçi Hareket Partisi`nin birinci parti çıktığını paylaşıp, partisinin desteklenmesini istedi.
MHP`liler Erdek Su Ürünleri Kooperatifinde
Daha sonra Erdek Su Ürünleri Kooperatifini ziyaret eden Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ve beraberindeki partililer, burada balıkçılarla bir süre sohbet etti.
Erdek Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ali Demiray, Erdek Balıkçılar Mendireğine güvenlik kameraları yaptıran Balıkesir Belediye Başkanı MHP`nin Büyükşehir adayı İsmail Ok`a teşekkür edip, seramikten yapılmış bir balık figürü hediye edildi.
Başkan Ok, Erdek ADD ve TEMAD`ta
Erdek Su Ürünleri Kooperatifi`nden sonra Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Erdek Şubesini ziyaret eden Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ve beraberindeki heyeti, ADD yöneticileri kapıda karşıladı.
Dernek lokalinde oldukça sıcak ve samimi bir ortamda yapılan sohbetin ardından Başkan Ok ve beraberindeki heyet Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şubesi`ni ziyaret etti.
Başkan Ok, TEMAD`a yaptığı ziyaretten sonra Serhat İlleri Doğu Anadolu Sosyal Yardımlaşma ve Kültürel Derneği Erdek Şubesine giderek yöneticiler ile sohbette bulundu.
Sokaklarda da bay ve bayanlar ile tokalaşan Ok`un, Erdek`teki son durağı Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi oldu.
Başkan Ok ve partililer Ocaklar Beldesinde
Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok`un, Erdek`teki ziyaret programı sona erdikten sonra, Ocaklar Beldesine gidildi.
İsmail Ok ve beraberindeki partililer burada da çay bahçesinde toplanan halka hitaben bir konuşma yaptıktan sonra Balıkesir`e gitmek üzere ilçeden ayrıldı.
Haber : Alpcan Kırgül


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli