Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir DEVA Partisi teşkilatları tam kadro Gebze mitingine katıldı

Balıkesir DEVA Partisi teşkilatları tam kadro Gebze mitingine katıldı

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) 2. Mitingini Kocaeli Gebze’de gerçekleştirdi.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) 2. Mitingini Kocaeli Gebze’de gerçekleştirdi. 
DEVA Partisi Balıkesir Teşkilatlarının da yüksek katılımı ile dahil olduğu Gebze Mitingi bir demokrasi şöleni şeklinde geçti. 
DEVA Partisi Erdek İlçe Teşkilatının da tam kadro yer aldığı Gebze Mitingi, büyük engellemelere ve dayatmalara rağmen yoğun katılımla gerçekleştirildi. 
Partisinin Gebze Mitingi’ni değerlendiren DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, mevcut iktidar sahiplerinin Gebze’nin merkezinde bütün etkinliklerin gerçekleştirildiği Gebze Kent Meydanı’nı miting yapmak üzere izin vermemelerine rağmen düzenledikleri mitinge yoğun katılıma engel olunamadığını kaydetti. 
Ulaşımın nispeten sıkıntılı olduğu Mevlâna Kapalı Pazaryeri’nin miting alanı olarak tahsis edildiğinden yakınan DEVA Partisi Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, “Meydandaki tuvaletlerin kapılarının kilitlenmesinden tutun, miting alanına gelen vatandaşların kilometrelerce yürütülmesi ve 2 ayrı arama noktasında aranması bu caydırma politikalarından sadece birkaç tanesi idi.” diye konuştu. 
DEVA Partisi iktidarında, yatırımların ülkeye hızla akacağını bildiren DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a katıldıklarını belirten Sever, “DEVA Partisi yatırımları Türkiye’ye çeken bir mıknatıs işlevi görecek. Özgürlük ve güven iklimini sağladığımızda, yatırımlar ülkemize akacak. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın geçtiğimiz yıllarda ülkemize refahı, zenginliği yaşatan ekibin başında olduğunu zaten biliyoruz. Hiç şüpheniz olmasın gençler iş bulacak ücretler insan onuruna yakışan seviyeye çıkacak.” dedi. 
İşsizliği ‘kader’ olarak gören zihniyetin yok olacağına vurgu yapan Sever, “Bu işsizliği, ‘ülkenin kaderi’ olarak gören zihniyeti silip atacağız. ‘Yoksullukla, yasaklarla, yolsuzlukla mücadele edeceğiz’ diye geldiler. Yoksulluğu da yasakları da yolsuzluğu da azdırdılar. 3Y ile geldiler ama 3Y ile gidecekler.” dedi. 
DEVA Partisi’nin baraj kaygısı olmadığının altını çizen Sever “İnşallah gerçekleştirilecek ilk seçimde DEVA Partimizi % 3-4 gösterenlere seçmenlerimiz tokat gibi bir cevap verecek. Yarının teminatı gençlerle dolu pırıl pırıl kadroları ile DEVA Partisi Türkiye’nin aydınlık geleceğinin teminatı olacak.’’ diyerek sözlerine ekledi.
Haber: Tuncay Ertan 
 



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli