Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir DEVA’dan Ankara çıkartması

Balıkesir DEVA’dan Ankara çıkartması

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir, İl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı, Ege Bölge Koordinatörü Tuğrul Sözat, İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Gürhan Kayabey; İl Başkanları Toplantısına kat

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Balıkesir İl Başkanı Av. Kemal Aydemir, İl Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı, Ege Bölge Koordinatörü Tuğrul Sözat, İl Gençlik Çalışmaları Başkanı Gürhan Kayabey; İl Başkanları Toplantısına katılmak üzere Ankara’ya gitti. 
İlk olarak Genel Merkez Binası’na hareket eden DEVA Heyeti, Genel Merkez yöneticileri ile bir araya geldi. 
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun DEVA Partisi Genel Merkez ziyaretine de denk gelen Balıkesir heyeti Kemal Kılıçdaroğlu’nu karşılayan heyetle birlikte hareket etti. 
Ertesi gün İl Başkanları toplantısının yapılacağı Genel merkezde hazır bulunan Aydemir ve arkadaşları gün boyu toplantılara katılırken, Genel Başkan Ali Babacan, Teşkilat İşleri Başkanı Sadullah Ergin, Parti Sözcüsü ve Seçim İşleri Başkanı İdris Şahin, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Sanem Oktar, Genel Sekreter Medeni Yılmaz, Sosyal Politikalar Başkanı Selma Aliye Kavaf, Ekonomi ve Finans Politikaları Başkanı İbrahim Çanakçı, Halka İlişkiler Başkanı Mehmet Emin Ekmen, Sağlık Politikaları Başkanı Aysun Hatipoğlu, Hukuk ve Adalet Politikaları Başkanı Mustafa Yeneroğlu, Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı Evrim Rızvanoğlu, Tarım, Enerji ve Ulaştırma Politikaları Başkanı Candan Karlıtekin, Eğitim Politikaları Başkanı Mustafa Ergen, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanı Cem Avşar, Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu ile tek tek görüşme fırsatı buldu. 
Toplantı sonrası Balıkesir’e dönüş öncesi duygularını ifade eden Aydemir şu ifadeleri kullandı:”Her ay düzenli olarak yapılan İl Başkanları toplantısı için yine Ankara’dayız. Şu anda iktidara sahip olanlar, çeşitli algı çalışmaları ile gündemi her ne kadar değiştirmek isteseler de vatandaşın asıl gündemi, haksızlıklar hukuksuzluklar ve gittikçe kötüye giden ekonomidir. Bunu göz ardı edemezsiniz. Vatandaşın çığlığına kulak vermezseniz, vatandaşı yok sayarsanız, seçim günü geldiğinde vatandaş faturayı size keser. Ötekileştiren, ayrımcı politikaların derhal son bulması Tüm Türkiye’nin tek vücut halinde sorunların üzerine gitmesi gerekmektedir. Bu yolculuğa önderlik edecek tek parti de DEVA Partimizdir. Halen partimiz bünyesinde çalışmalar gerçekleştiren hepsi birbirinden kıymetli politika başkanlarımız geçmişte rüştünü ispat etmişler, ülkemizi yüksek refahlı ülkeler seviyesine taşımışlardır. İş bilenin kılıç kuşananının. Bize inanın, yine biz yapacağız. Sorunları biz çözeceğiz. Bu ülkeye derin bir nefes aldıracağız. DEVA damlaları toprakla buluşacak, çoğalacak derya deniz olacak inşallah.’’ 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Balıkesir Ankara çıkartması
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı