Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir ilinde Öğrenci Meclisi Seçimi Yapıldı

Balıkesir ilinde  Öğrenci Meclisi Seçimi Yapıldı

Balıkesirde gerçekleşen öğrenci meclisi seçimlerinde heyecan dolu saatler yaşandı.

Balıkesir`de gerçekleşen öğrenci meclisi seçimlerinde heyecan dolu saatler yaşandı.
Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Erdek Beşiktaşlılar Derneği Lokal İşletmecisi Mustafa Karakuş`un oğlu Emir Karakuş, Balıkesir`de gerçekleşen Öğrenci Meclisi seçimlerini kazandı.
Geçtiğimiz günlerde okullar arasında yapılan öğrenci temsilciliği seçimlerinde Bandırma Ayyıldız Anadolu Lisesinde öğrenim gören Emir Karakuş okulunu en iyi bir şekilde temsil ederek bir ilke imza attı ve Bandırma`da tüm okulların temsilcisi seçildi.
Daha sonra Balıkesir İlinde öğrenci temsilciliği seçimlerine katılan genç öğrenci Emir Karakuş, İl öğrenci temsilciliğine aday oldu. Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü nezdinde yapılan seçimlerde de 11 liste yarıştı. Toplam 95 seçmenden 83`ünün oy kullandığı seçimlerin sonucunda; Bandırma Ayyıldız Anadolu Lisesinden Emir Karakuş, Erdek-Karşıyaka Çok Programlı Lisesi`nden Seda Kocaalioğlu, Manyas Atatürk Ortaokulundan Sarenur Özen, Balya Koyuneri Ortaokulundan Gülsün Özpınar İl Öğrenci Meclisine seçilen asil isimler oldu.
Balıkesir İl Öğrenci temsilcisi seçilen Emir Karakuş, Balıkesir`i Ankara`da TBMM`de temsil edecek.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false