Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Balıkesir, İskandinav ülkeleri basınında

Balıkesir, İskandinav ülkeleri basınında

Balıkesirin turizm değerleri İskandinav basınında yer alıyor.

Balıkesir`in turizm değerleri İskandinav basınında yer alıyor.
"Allt Om Resor Seyahat Dergisi" Ekim 2013 ayı sayısında favori otel olarak Ayvalık-Cunda- Siyah Lale Butik Otel gösterildi.
Balıkesir Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonu ile 21-24 Mart 2013 tarihleri arasında Vali yardımcısı Zeki Karaca ve İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı İlkay Karaağaç, İsveç`in Göteburg Şehrinde Tour Göteburg Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarına katılım sağlandı.
 Bunun sonucunda 02-06 Eylül 2013 tarihleri arasında İskandinav Ülkelerinin en yüksek tirajlı dergisi "Allt Om Resor" Yazarı Elisabet AXAS ve Seyahat Dergisi Fotoğrafçısı Cornella NORDSTRÖM Ayvalık, Edremit ve Kaz dağlarından oluşan bir tanıtım programı çerçevesinde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Müdür Yardımcısı İlkay Karaağaç eşliği ve organizasyonunda ağırlandı.  
Bu organizasyon ile Balıkesir tarihinde ilk kez yabancı basın mensupları ağırlaması yapıldı. Sonrasında ilk kez Balıkesir değerleri yabancı basında yer aldı.
"Allt Om Resor Dergisi"nin verdiği bilgiye göre 2014 yılı Nisan ve Mayıs aylarındaki Seyahat Dergisi`nde Balıkesir`in tüm değerleriyle detaylı bir şekilde tekrar yer alacağı bildirildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli