Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

‘Balıkesir Kahvaltısı’ farklılığını 2023 yılında da gösterecek

‘Balıkesir Kahvaltısı’ farklılığını 2023 yılında da gösterecek

‘Balıkesir Kahvaltısı’ farkını ve iddiasını 2023 yılında da gösterecek.

‘Balıkesir Kahvaltısı’ farkını ve iddiasını 2023 yılında da gösterecek. 
2022 yılı Haziran ayında ülke gündeminde adından söz ettiren Balıkesir Kahvaltı Festivali'nin 2023 yılında gerçekleştirilmesi planlanan 2’ncisi için hazırlıklar başladı. 
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak başkanlığında Koca Seyit Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda 1. Kahvaltı Festivali’nin değerlendirilmesiyle birlikte, 2. Kahvaltı Festivali'nin hazırlık çalışmalarının titizlikle yürütülmesi adına ilgili kurumlardan alınan görüş ve öneriler değerlendirildi.  
 Tamamı Balıkesir'de yetişen doğal ürünlerden oluşan kahvaltının tanıtıldığı festival sonrasında ilgili kurumlardan alınan görüş ve önerilerle festivalin güçlü yönleri toplantıda ele alınan konular arasında yer aldı. 
Toplantıda yapılan değerlendirmede; davetliler, basın ve köşe yazıları, festival ile ilgili oluşturulan müzikal içerikler, sosyal medya paylaşımları, kortej yürüyüşü, açılış programı, yurtiçi ve yurt dışı işbirlikleri, festivalde kurulan stantlar, davet edilen işletmeler, paneller ve güvenlik önlemleri gibi konuların yer aldığı başlıklarla ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. 
Toplantıya Vali Şıldak’ın yanı sıra BTO Başkanı Rahmi Kula, BTB Başkanı Ersin Erdoğmuş, BESOB Başkanı Fehmi Erdem, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mürsel Sabancı, GMKA Genel Sekreteri Abdullah Güç, Kültür ve Turizm Müdür Vekili İlkay Karaağaç, AB ve Dış İlişkiler Bürosu Koordinatörü Tülin Akgül katıldı. 
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı