Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Sabancı güven tazeledi

Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Sabancı güven tazeledi

Balıkesir Kent Konseyi’nin Seçimli Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mürsel Sabancı, yeniden seçilerek güven tazeledi. Sabancı, kendisini yeniden başkanlığa layık gören üyelere teşekkür ederek bu şehir ve ülke için yılmadan, yorulmad

Balıkesir Kent Konseyi’nin Seçimli Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mürsel Sabancı, yeniden seçilerek güven tazeledi. Sabancı, kendisini yeniden başkanlığa layık gören üyelere teşekkür ederek bu şehir ve ülke için yılmadan, yorulmadan çalışacaklarını dile getirdi. 
Balıkesir Kent Konseyi Seçimli Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının anısına saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okunmasıyla başlayan program, Balıkesir Kent Konseyi tanıtım videosunun gösterimiyle devam etti. Türkiye Kent Konseyleri Birliği Kent Söyleşileri ve Balıkesir Kent Konseyi Faaliyetlerinin sunumunun gerçekleştirilmesinin ardından Balıkesir Kent Konseyi Başkanı Mürsel Sabancı, gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirmede bulundu. 
Ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, selamlama konuşmalarını gerçekleştirdi. 
Genel Kurulun Onur Konuğu Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, “Türkiye’nin, Balıkesir’e ihtiyacı var, dünyanın da Türkiye’ye ihtiyacı var.” diyerek devamında şöyle konuştu: “Balıkesir, kahramanlar çıkarmış bir şehir. Geniş coğrafyasıyla, ovalarının verimliliğiyle, deniziyle tüm varlığıyla Türkiye’nin parlayan yıldızı olacak şehirlerinden birisi.” 
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Kent Konseyi’nin yeni dönemde de başarılı çalışmalara imza atacağını diledi. 
Konuşmaların ardından Balıkesir Kent Konseyi tarafından hazırlanan “Yaşayan İnsan Hazineleri” belgeselinin fragmanı izletildi. 
Devamında belgesele konu olan Balıkesir’e değer katmış ve alanlarında büyük emek ve çaba sarf etmiş; fotoğraf sanatçısı Ahmet Esmer, oya sanatçısı Hüsniye Doğan ve edebiyat adamı yazar Metin Savaş’a Kent Şükran Beratı takdim edildi. Ardından Salih Tozan’ın oğlu Selahattin Tozan’a, Gençler Atlı Okçuluk Dünya Takımlar Şampiyonu; Yavuz Ayaz, İbrahim Alperen Alkan Berkin Aras’a da Kent Şükran Beratı takdim edildi. 
Balıkesir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyelerine de plaket takdim edilerek gerçekleştirdikleri çalışmalardan dolayı teşekkür edildi. 
Yeniden başkanlığa seçilen Sabancı yaptığı teşekkür konuşmasında, kendisini yeniden başkanlığa layık gören Balıkesir Kent Konseyi üyelerine teşekkür ederek teveccühlerine layık olmaya çalışacağını açıkladı. 
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli