Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir Lokantacılar Odası Ankaraya çıkartma yapacak

Balıkesir Lokantacılar Odası Ankaraya çıkartma yapacak

10.10.2013 Balıkesir Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında Ankara Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek etkinliklerde Balıkesir Lokantacılar Odası da yer alacak

10.10.2013 Balıkesir Tanıtım Günleri etkinliği kapsamında Ankara Atatürk Kültür Merkezi`nde düzenlenecek etkinliklerde Balıkesir Lokantacılar Odası da yer alacak. Lokantacılar Odası 10-13 Ekim tarihlerinde stant açacak. Başkan Hasan Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri 4 gün boyunca tanıtım günlerine katılacak ve Balıkesir`in özgü yemekleri gelen misafirlerin beğenisine sunulacak. 
Lokantacılar Odası Yönetim Kurulu Üyeleri tam kadro Ankara`da olacak. Oda yönetimi Ankara`da beğeniye sunacaklar tüm yemeklerin malzemelerini zeytinyağından, ekmeğine kadar Balıkesir`den alıp götürecekler. 
Lokantacılar Odası Başkanı Hasan Yıldız Ankara`daki Balıkesir Tanıtım Günlerine oda olarak katılarak, buraya gelen yüz binlerce davetliye 4 gün boyunca Balıkesir`in farklı kültür ve yemeklerini hazırlayıp satışa sunacaklarını söyledi. Başkan Hasan Yıldız "Balıkesir`i çok seviyoruz, Balıkesir aşığıyız. Bu tanıtımı duyunca hemen kabul ettik. Balıkesir`in yemeklerini ve lezzetlerini burada ne kadar çok fazla kişiye beğendirirsek bizim için o kadar iyi olur. Yönetim Kurulu üyelerimiz de bu konuda fedakârlık ederek ellerini taşın altına koydular. Ankara`da yönetim kurulu üyelerimiz tanıtım günleri etkinliğinde standımızda gelen davetliler ile yakından ilgilenecekler. Orada sunulacak tüm yemek çeşitlerinin malzemelerini de Balıkesir`den götürüyoruz" dedi.
Ankara`da Balıkesir`in lezzetleri arasında yer alan başta tirit olmak üzere hergün farklı yemek çeşitlerini beğeniye sunacaklarını vurgulayarak, Balıkesir`in damak zevkini Ankara`daki Balıkesirlilere ve gelen misafirlere sunmak adına tüm hazırlıklarını yaptıklarını belirtti. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli