Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir Mahalle Ligi Turnuvası başladı

Balıkesir Mahalle Ligi Turnuvası başladı

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda futbol, basketbol ve voleybol branşlarını kapsayan Mahalle Ligi Turnuvası başladı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi organizasyonunda futbol, basketbol ve voleybol branşlarını kapsayan Mahalle Ligi Turnuvası başladı. 
Enerjilerini sokağa bırakan çocuklar yetiştirmek için 20 ilçe ve kırsal mahallelerdeki tüm katılımcılar ile güçlü takımların alt yapılarını oluşturmak amacıyla kurulan Mahalle Ligi Turnuvası Karesi Park Spor Toto Tesisleri’nde, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın santra vuruşu ile başladı. Mahalle Ligi Turnuvası açılış maçı öncesinde gençlere ve konuklara hitap eden Başkan Yılmaz, “8 yıldır devam eden Mahalle Ligi projesini tecrübelerimizi de kullanarak geliştirmeye devam ediyoruz. Bu yıl 1.113 mahalledeki takımları sahaya davet ettik. Çocuklar hareket ettikçe bedenleri de beyinleri de gelişmeye devam eder. Gençlerimiz ile birlikte Balıkesir bir spor şehri haline dönüşüyor. Kimisi bu işi meslek olarak kimisi de hobinin ötesinde iş olarak bizi Türkiye’de ve dünyada temsil edecek. Çocuklarımız bu proje sayesinde hem takım oyuncusu hem de grup olarak hareket etmeyi öğrenecek. Önceden projemizi tek branş ile yürütüyorduk şimdi voleybolcular ve basketbolcular da aramızda inşallah hayırlı güzel bir sezon olur. Kazasız belasız sonuca gideriz. Şampiyon takımımıza da sürpriz ödülümüz olacak.” dedi. 
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Balıkesir Mahalle Turnuvası başladı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı