Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Balıkesir Meleğini kaybetti

Balıkesir Meleğini kaybetti

Balıkesirde hayırsever kimliği ile ön plana çıkan ve SHÇEK Fatma Aliye Kasapoğlu Kız Öğrenci Yurdunun binasını yaparak devlete bağışlayan Aliye Emine Fatma Kasapoğlu, geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Balıkesir`de hayırsever kimliği ile ön plana çıkan ve SHÇEK Fatma Aliye Kasapoğlu Kız Öğrenci Yurdu`nun binasını yaparak devlete bağışlayan Aliye Emine Fatma Kasapoğlu, geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi. 
Şehri ortadan ikiye bölen Vasıf Çınar Caddesi`nin Doğum Evi Kavşağı mevkiinde yaya olarak karşıdan karşıya geçmeye çalışan 79 yaşındaki Kasapoğlu; İzmir`den Balıkesir istikametine seyir halindeki Y.K.`nin kullandığı 17 NF 554 plakalı aracın çarpmasıyla ağır şekilde yaralandı. 
112 Acil Yardım ekipleri ile Atatürk Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Aliye Emine Fatma Kasapoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Kaza sonrası araç sürücüsü Y.K. gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Hak Halil Kasapoğlu Vakfı Mütevelli Heyeti`nde ve yönetim kurulunda görev yapan Aliye Emine Fatma Kasapoğlu vakfa ait 2 adet yüksek öğrenim kız öğrenci yurdu yaptırarak üniversite öğrencilerine barınma imkanı sağlamaktaydı.
79 yaşında yaşama gözlerini yuman Aliye Emine Fatma Kasapğlu`nun cenazesinin ne zaman kalkacağına dair Vakıf yöneticilerinden her hangi bir açıklama yapılmadı. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı