Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Balıkesir MHP Heyetinden Ankara çıkartması

Balıkesir MHP Heyetinden Ankara çıkartması

MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı ve il yönetimi MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli`yi ziyaret etti.

MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı ve il yönetimi MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli`yi ziyaret etti.
MHP Balıkesir İl Başkanlığı görevine atanan MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı ve yönetim kurulunun çalışmaları aralıksız sürüyor.
Yönetim kurulunda görev bölümünü tamamladıktan sonra ilçelerde de çalışmalarını hızlandıran MHP Balıkesir İl Teşkilatı, genel seçimlerde MHP`yi Balıkesir`de 1. parti yapmayı hedefliyor.
Geçtiğimiz gün Ankara`ya giderek MHP Genel Merkezini ziyaret eden MHP İl Başkanı Atıcı ve beraberindeki yöneticiler, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Genel Sekreter İsmet Büyükataman, Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel olmak üzere tüm yönetim kadrosunu ziyaret etti.
MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı ve İl yönetim kurulu üyeleri son olarak MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli`yi makamında ziyaret etti.
Atıcı ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul eden genel başkan Bahçeli başkan Atıcı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarı diledi.
Samimi bir havada gerçekleşen buluşmada MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşmasında şu ifadelere yer verdi: ``Özellikle partimizin başkanlık ve yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan arkadaşlarımız bugün dünden daha fazla çalışmak zorundadır. Türkiye hızla bölünmeye ve yok edilmeye çalışılıyor. AKP iktidarının açtığı yara büyüktür. Ülkemizin çevresinde büyük bir yangın devam ediyor. Bu ortamda Türk Milleti`nin tek umudu Milliyetçi Hareket Partisi`dir. Bunun içinde çok çalışarak MHP`yi iktidar yapma zorunluluğumuz vardır. Bu konuda size ve Balıkesir`e güveniyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”
MHP Balıkesir İl Başkanı Argun Atıcı da, yeni il yönetimi olarak çok çalışacaklarını ve genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi`ni Balıkesir`de mutlaka 1. parti yapacaklarını belirtti.



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı