Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Balıkesir MHP İl Başkanı Yüksel'den Canan Kaftancıoğlu tepkisi

Balıkesir MHP İl Başkanı Yüksel

Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezasını onaması, Edremit’te de düzenlenen basın açıklamasıyla protesto edildi.

Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na verilen 4 yıl 11 ay 20 gün hapis cezasını onaması, Edremit’te de düzenlenen basın açıklamasıyla protesto edildi. 
MHP Balıkesir İl Başkanı Ekrem Gökay Yüksel, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen kararın Edremit’te CHP ve HDP birlikteliğiyle protesto edildiğini iddia etti. 
CHP-HDP ittifakından söz eden MHP Balıkesir İl Başkanı E. Gökay Yüksel, yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Güzide ilçemiz Edremit’te yaşanan sözde protesto gösterisi bir kez daha göstermiştir ki, ülkemizi terörize etmek isteyenler el ele kol kola sahnededir. Terörizme ve teröristlere sahip çıkan, içinde barındıran HDP ile Birleşik Haziran Hareketi-10 Aralık Hareketi-Marjinal Terör Örgütleri tarafından ele geçirilmiş Y-CHP’nin yan yana omuz omuza durması bizleri şaşırtmamıştır. Bunları bir şehit cenazesinde göremezsiniz, sahiplerinin terör örgütlerine gönderdikleri paraları / silahları / yardım malzemelerini protesto etmezler, katledilen Savcılarımıza sahip çıkmak yerine katillerini över, dağda gezen çapulcuya gerilla diyerek normalleştirmeye çalışırlar. Devletin kuruluşunda Anayasa ile getirdiği eşit vatandaşlık hakkına karşılık bunlardan bir tanesinin ağalık sistemine karşı durduğu, emeği, köylüyü, işçiyi savunduğu görülmemiştir. Ama emek sahipleri fabrikalarda, tarlalarda çalışırken memleketi karıştırmak için her daim eğitilmiş bedenler, yıkanmış beyinler olarak sahadadırlar.”  
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı