Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir, MHP lideri Devlet Bahçeli’yi ağırladı

Balıkesir, MHP lideri Devlet Bahçeli’yi ağırladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir’de halka hitap etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balıkesir’de halka hitap etti. 

CHP ve İYİ Parti’ye yüklenen MHP Lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’nı milli güvenlik sorunu olduğunu belirterek, İYİ Parti Genel Başkanınıda dedikodudan başka bir şey yapmamakla itham etti. 

Aziz Milletim Sıra Sende’ teması ile seçime 8 gün kala Kuvayi Milliye Meydanı’nda konuşan Bahçeli, “Ülkemizin dirliğine, milletimizin birliğine, demokrasimizin geleceğine insanımızın huzur ve refahına hayırlı ve kalıcı hale getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum. Bugünkü açık hava toplantımızın gerçekleşmesinde emeği geçen, katkısı bulunan her dava arkadaşımı yürekten kutluyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Değerli kardeşlerim, muhterem dava arkadaşlar. Hedefleri yüksek olanların küçük hesapları olmaz. Sevdası büyük olanların sesi kısık çıkmaz. Başarmaya azmetmiş olanların karşısında hiçbir engel duramaz. Hiçbir şer odak tutunamaz. Biliyoruz, sevmek için yürek, sürdürmek için emek lazımdır. Bizde de milletimizi seven, mangal gibi yürek, haklı mücadelemizi diri tutan müstesna bir emek vardır. Üfleseniz uçacak, haykırsanız kaçacak, dokunsanız devrilecek, yürüseniz dağılacak çıkarcılar güruhu, ne millet sevdamızı bilebilir ne de ülkü ve ülküye adanmış hayatlarımızı anlayabilir. Biz aklımızla görüyor kalbimizle işliyoruz. Biz vicdanımızla bakıyor, ruhumuzla ilerliyoruz. Biz Türkiye’yi çok seviyoruz.” dedi. 

Konuşmasında, Kuvayi Milliye’ye vurgu yapan MHP Lideri Bahçeli, “Gönen dağlarında Nuri Efe, Edremit dağlarında Akça ve Dalkıran Mehmet Efeler. İvrindi dağlarında Koca Müdür ve Tevfik Bey neferleriyle nice destanlara fedakarlıklarıyla imza atmışlardı. Bigadiç, Sındırgı ve Gördes’te düşman istilasına karşı devleşen mesela Makbule Hanım’ın mesela Akıncı Müfrezeleri Komutanı, Kaymakam İbrahim Ethem’in kutlu zaferi hepimize emanettir. Balıkesir’in işgal yıllarında düşmanı korkutmak amacıyla kendilerini baca kurumu ve soba borusu isiyle boyayan. Keçi ve koyun postu at ve manda kuyruğu, çam ve değneklerle daha da heybet kazanan bu suretle tarihe nam bırakan Balıkesirli tabak ve deri işçilerimizi, yani tülü tabakları unutmak hiç mümkün değildir. Balıkesir, Kuvayi Milliye kentidir. Kuvayi Milliye’nin yaktığı beka, bağımsızlık ateşi milli namusum müdafaa ve muhafaza azmini körüklemişti. İstikrar demek Balıkesir demektir. İstiklal demek Balıkesir demektir. Dün olduğu gibi bugün de istikbalin güvencesi Balıkesir’dir. Balıkesir zillete düşmedi, düşmeyecektir.” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı