Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Balıkesir MHPden İsmail Ok açıklaması…

Balıkesir MHPden İsmail Ok açıklaması…

MHP Balıkesir İl Başkan Vekili Adnan Çelebi, Balıkesirin MHPli Belediye Başkanı İsmail Ok ile MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran arasında sorun yaşanmadığını açıkladı.

MHP Balıkesir İl Başkan Vekili Adnan Çelebi, Balıkesir`in MHP`li Belediye Başkanı İsmail Ok ile MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran arasında sorun yaşanmadığını açıkladı.
MHP Balıkesir İl Başkan Vekili Adnan Çelebi `` MHP Genel Merkez yetkilileri tarafından Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına gösterilen İsmail Ok`un, MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran ile seçime girmek istemediği yönünde kamuoyunda yayılan haberlere itibar edilmemesini istedi.
Çelebi, Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok`un, Balıkesir Büyükşehir`e adaylığının Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin tarafından tescillenmesinin ardından İl Başkanı Mehmet Duran birlik beraberlik mesajları verse de, Belediye Başkanı Ok`un, İl Başkanı Duran`a olan kızgınlığı geçmediği gibi art niyetli olarak düşündüğümüz haberlerin ısıtılıp, ısıtılıp tekrar tekrar Balıkesir kamuoyuna sunulmasından rahatsızlık duyduklarını ifade etti.
Çelebi konuşmasına şöyle devam etti: `` Oysa, şu anda kendileri yurt dışında olan İl Başkanımız Mehmet Duran, çok önceden beri çeşitli platformlarda defalarca Belediye Başkanımız İsmail Ok istemesi halinde tekrar belediye başkan adayımızdır diye kamuoyuna açıklamalarda bulunmuş, daha sonra Ok, tekrar aday olduğunu açıklamıştı. Yakın zamanda ise Genel Başkan Yardımcımız Şefkat Çetin`in Balıkesir`imizi ziyareti esnasında Ok, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayımızdır diyerek adaylığı konusunda son noktayı koymuştur. Artık kimsenin İsmail Ok`un Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı konusunda farklı bir söz söylemesi mümkün değildir ve bu zamandan sonra herkesin kendi işine bakması, kendi işini yapması gerekmektedir. Balıkesir`de MHP`nin birliği ve beraberliğini bozmak üzere siyasi çizgilerini belirleyenler boşuna ellerini sıvazlamasınlar. Ok, Belediye Başkanımızdır ve bizlerle hiçbir sorunu bulunmamaktadır. Her hangi bir sorun olduğunda ise bunu medya ile değil, bizlerle paylaşacağına da İl Başkanlığı olarak bizler eminiz. Bizim parti içi diyaloglarımızı bilmeden, asılsız ve ön yargılı dedikodulardan medet umanların bütün gayretleri beyhudedir. MHP`nin hızlı yükselişinden rahatsız olanlar, bu gibi mesnetsiz dedikodulardan medet umacaklarına, enerjilerini bizler gibi Balıkesir`imize yeni projeler üretmek için harcamaları gerekmektedir. Bu zatların Balıkesir halkına başkalarını değil, kendilerini anlatmaları,  kendileri için daha hayırlı olacaktır diye düşünüyoruz. Cenabı Allahın izniyle, Büyükşehir Balıkesir`imize yakışacağını düşündüğümüz ve buna göre planladığımız kısa, orta ve uzun vadeli projelerimizi Belediye Başkanımızla el ele, omuz omuza kamuoyu ile paylaştığımızda tabi ki takdir Balıkesir`li hemşerilerimizin olacaktır.``


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli