Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir Özel Şifada fark ücreti yok

Balıkesir Özel Şifada fark ücreti yok

Özel hastanelerde fark ücretlerini iki katına kadar alabilme hakkı çıkarılmasına karşın, Özel Balıkesir Şifa Hastanesi fark ücretlerini yükseltmediği gibi fark ücreti almamaya devam ediyor.

Özel hastanelerde fark ücretlerini iki katına kadar alabilme hakkı çıkarılmasına karşın, Özel Balıkesir Şifa Hastanesi fark ücretlerini yükseltmediği gibi fark ücreti almamaya devam ediyor.
Şifa Hastanesi fark ediliyor
İzmir Yolu üzerinde bulunan Özel Balıkesir Şifa Hastanesi uzman doktorları, güler yüzle personeli ile hasta memnuniyetini ön planda tutarken, hastalar hastaneden şifa bularak ayrılıyor.
12 Ekim 2013 Resmi Gazete`de Özel Hastanelerin Fark Ücretlerini iki katına kadar alabilme hakkı çıkarılırken, Özel Balıkesir Şifa Hastanesi fark ücretlerini yükseltmediği gibi daha önce de belirlediği bölümlerde (KBB, Ortopedi ve Travmatoloji, Çocuk Hastalıkları, Nöroloji, Dâhiliye) fark ücreti almamaya devam ediyor. Ayrıca Kulak Burun Boğaz ve Ortopedi ameliyatlarında indirim devam ediyor.
Tecrübe, güven ve teknolojinin bir arada buluştuğu Özel Balıkesir Şifa Hastanesi`nde hasta memnuniyeti ön planda. Hastaneye gelen hastalar kapı da personel tarafından güler yüzle karşılanıyor ve uzman doktorların gözetiminde tedavi oluyorlar. Hastane ayrıca güzel bir hizmeti de hayata geçirerek 65 yaş üstü hastaları evlerinden servis ile alıp tedavi olduktan sonra yeniden servisle evlerine bırakıyor. Hastanede Kulak Burun Boğaz ve ortopedi ameliyatlarında sadece yatak ücreti alınıyor.
Diğer yandan Özel Balıkesir Şifa Hastanesi`nde organ bağışı başvurusu da yapılıyor. 3-9 Kasım tarihleri arası Organ Bağışı Haftası dolayısıyla vatandaşlar hastaneye gelerek organ bağışında bulunabilecekler. 
Güler yüzlü ve deneyimli uzman doktor kadrosunun buluştuğu Özel Balıkesir Şifa Hastanesi`nde hastane yönetimi kâr odaklı değil, sosyal bir bakış açısı üzerinde yoğunlaşıyor.
Hastanede binlerce bebek hastanede "Hayata Merhaba" diyor, on binlerce hastaya hastane şifa vererek onlara yol arkadaşı oluyor.
Kalite Yönetim Sistemi şartlarına ve yasal şartlara uyarak, etkin sağlık hizmeti üreten, hizmet kalitesi ve kalite sistemini sürekli iyileştiren, personel bilincini artırarak hasta ve çalışan memnuniyetini ön planda tutan Özel Balıkesir Şifa Hastanesi`nde fark ücreti de kaldırıldı. Hastalar fark ücreti ödemeden tedavi oluyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli