Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir polisinden uyuşturucuya geçit yok

Balıkesir polisinden uyuşturucuya geçit yok

Balıkesir'de gerçekleştirilen toplam 8 operasyonda 2.20 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 86 gram esrar maddesi ve 137 değişik renklerde ecstasy tablet ele geçirildi.

Balıkesir’de gerçekleştirilen toplam 8 operasyonda 2.20 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 86 gram esrar maddesi ve 137 değişik renklerde ecstasy tablet ele geçirildi.
Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 10 gün içinde yaptığı 8 operasyonda, 2.20 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 86 gram esrar maddesi ve 137 değişik renklerde ecstasy sentetik tablete el konuldu.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü`nden yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde yapılan 8 ayrı operasyonda şüphelilerin ev ve otomobillerinde yapılan aramalarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgisi bulunan 8 kişinin gözaltına alındığı ve şüpheli F.İ`nin tutuklandığı bildirildi. Diğer 7 şüphelinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı kaydedildi.
Açıklamanın sonunda, "Halkımızın emniyet birimlerine ilettiği şikayet ve ihbarlar en ince ayrıntısına kadar titizlikle araştırılıp en etkili şekilde sonuçlandırılmaktadır" ifadelerine yer verildi.



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu