Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Balıkesir Sanayi Odasında Uğurlu değişim

Balıkesir Sanayi Odasında Uğurlu değişim

Balıkesir Sanayi Odamızın Haziran ayı meclis toplantısı geçtiğimiz gün Meclis Başkanı Hakan Özdamar başkanlığında Ayvalıkta, Ayvalık Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlendi.

Balıkesir Sanayi Odamızın Haziran ayı meclis toplantısı geçtiğimiz gün Meclis Başkanı Hakan Özdamar başkanlığında Ayvalık`ta, Ayvalık Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlendi.
Balıkesir`e bağlı ilçe ve merkezdeki üye ve odalarla birlikte hareket etmeyi amaçlayan Sanayi Odasının, bu doğrultuda meclis toplantısını Ayvalık`ta gerçekleştirdiği öğrenildi.
Genel Sekreter İbrahim Barbaroshan Aynaoğlu tarafından bir önceki toplantı gündemi okunup meclis üyelerinin oylarına sunuldu.  Ardından Ayvalık`ta faaliyet gösteren üyelerden Özgün Zeytin Zeytinyağı Ambalaj Zirai Gıda Nak.Tic. Paz. A.Ş. firma yetkilisi ve meclis üyesi Ahmet Sucu söz alarak, "Odamız meclis toplantısını Ayvalık`ta yaparak bir şeylerin değiştiğini, değişeceğinin ilk adımlarını atmıştır. Bu sebeple başkanlarımıza ve meclis üyelerimize çok teşekkür ederiz. Bu yıllardır ilk kez yapılan bir uygulama olmuştur" dedi.
Sucu, Ayvalık Pakmaya Kenan Kaptan Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi`ne İstanbul`dan tedarik edilen kayık üretim, tersane araç gereçleri için Sanayi Odasının girişimlerine teşekkür etti.
Toplantıda Ayvalık ve bölgesinde faaliyet  gösteren üyelerinin sıkıntılarını dinleyen yöneticiler, problemlerin giderilmesi için gerekli girişimlerin oda tarafından yapılacağını belirtti. 
Toplantı bitiminde meclis üyesi İşbir Elektrik Sanayi A.Ş. Müdürü Burhan Özgür firmasını bir sunum eşliğinde meclis üyelerimize tanıttı.
Meclis toplantısı sona erdikten sonra, sanayi odası üyeleri Ayvalık Ekbir Restoran`da bir araya geldi. 
Yemekte hazır bulunan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur bölgenin sorunlarını not aldı.
"Hizmet için üye bize değil biz üyeye gideceğiz." diyen Başkan İsmail Uğur "her türlü görüş ve önerilere açığız daha iyi bir Ayvalık daha iyi bir Körfez daha iyi bir Balıkesir için birlikte çalışmalıyız."  dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false