Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Balıkesir Sivil Güçlerden emniyete ziyaret

Balıkesir Sivil Güçlerden emniyete ziyaret

Balıkesir Emniyet Müdürünü ziyaret eden Balıkesir Sivil Güçler Birliğine, İl Emniyet Müdürü Karataş, Bunu nasıl başardınız? sorunu yöneltti. Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği kalabalık

Balıkesir Emniyet Müdürünü ziyaret eden Balıkesir Sivil Güçler Birliği`ne, İl Emniyet Müdürü Karataş, "Bunu nasıl başardınız?" sorunu yöneltti.
Balıkesir Sivil Güçler Birliği Derneği kalabalık bir heyetle Balıkesir Emniyet Müdürü Halil Karataş`ı makamında ziyaret etti.
Balıkesir`de Sivil Güçler rüzgarı estiren Hüseyin Yurdakul, ziyaretlerine devam ediyor.
Balıkesir`de faaliyet gösteren ve her biri kendi alanında çok başarılı derneklerin kanaat önderlerini bir çatı altında birleştirerek şu ana kadar Balıkesir`de bir ilki başaran Sivil Güçler Birliği Derneği dikkatleri üzerine çekiyor.
Bu birlikteliği nasıl başardınız?             
Sivil Güçler Birliği`nin ziyareti sırasında misafirlerini makam odasının kapısında karşılayarak tek tek ellerini sıkarak karşılayan Emniyet Müdürü Karataş, dernek üyeleri ile tanıştıktan sonra "Balıkesir`de bu kadar değişik alanlarda faaliyet gösteren derneklerin kanaat önderlerini nasıl bir araya getirdiniz? Bu husus beni ziyadesiyle memnun etti. Balıkesir için bu birlikteliği büyük bir şans olarak görüyorum" dedi.
Yurdakul: "Gelin tanış olalım"
Ziyaret sırasında söz alan Yurdakul, Balıkesir`de Rızayı Hak noktasında faaliyet gösteren bütün derneklere ve kanaat önderlerine kapılarının açık olduğunu söyleyip "Derneğimiz sayesinde Balıkesir`de büyük bir meşveret meclisi kurulmaya çalışılmaktadır. İnsanlar her zaman tanımadıklarına karşı mesafeli ve olumsuz yönde ön yargılı olma psikolojisindedirler. Bizler kaynaşmayı sağlayarak muhabbet ve meşveret meclisini oluşturacağız ve bütün kanaat önderlerine Sivil Güçlere üye olun, birbirinizle tanış olun di-yoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı