Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir TEMADtan kan bağışı

Balıkesir TEMADtan kan bağışı

Türkiye Emekli Astsubay Derneği (TEMAD) Balıkesir Şubesi üyeleri sosyal sorumluluk kapsamında Kızılaya kan bağışında bulundu.

Türkiye Emekli Astsubay Derneği (TEMAD) Balıkesir Şubesi üyeleri sosyal sorumluluk kapsamında Kızılay`a kan bağışında bulundu.
Balıkesir Özmerkez`in yanındaki kan alma merkezinde düzenlenen kan bağışı etkinliğine 100`e yakın TEMAD üyesi katıldı. 
Destek verdikleri kan bağışı kampanyası hakkında konuşan emekli astsubaylar, hayatın her alanında bulunmak istediklerini ifade ettiler.
TEMAD İl Başkanı Zafer Çimen "Kanın ne kadar önemli bir ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda üyelerimizle kan bağışında bulunduk. Bunu belirli periyotlar da gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun yanı sıra terörle mücadelede en fazla şehidi veren astsubaylar adına bir hatıra ormanı için girişimlerimiz var" dedi
Türk Kızılayı Kan Merkezi Müdürü İlhami Kaymaz`da, TEMAD başkanı Zafer Çimen`e ve üyelerine kampanyaya katılmalarından dolayı teşekkür etti.
Kış mevsimi nedeniyle kan bağışlarının düştüğü için hastanelerde kısmen kan sıkıntısı yaşandığını kaydeden Kaymaz, bu organizasyonla bu sıkıntıyı bir nebze giderdikleri için ayrıca tekrar teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false