Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir Ticaret Odası Seçimleri Yapıldı

Balıkesir Ticaret Odası Seçimleri Yapıldı

Balıkesir Ticaret Odası seçiminde turuncu listeyle Mahmut Yavuza karşı yarışan Balıkesir Değişim Platformunun adayı Fahri Ermişler,

Balıkesir Ticaret Odası seçiminde turuncu listeyle Mahmut Yavuz`a karşı yarışan Balıkesir Değişim Platformu`nun adayı Fahri Ermişler, 18 meslek komitesinin 13`ünü kazanıp, seçimden zaferle ayrıldı
Fahri Ermişler`in turuncu listesi 1544 oy, beyaz liste 1503 oy aldı, 62 oy da geçersiz çıktı.16 yıldır Ticaret Odası başkanlığını yürüten Mahmut Yavuz`un beyaz listesi beş meslek komitesini kazandı. 48 kişilik Ticaret Odası Meclisi`ne Fahri Ermişler`in listesinden 36 kişi, Mahmut Yavuz`un listesinden 12 kişi girdi. Öte yandan Mahmut Yavuz`un yarıştığı beyaz listenin iki komisyonu bir, üç komisyonu ise iki oyla kaybetmesi seçimin kaderini değiştirdi. 
YAVUZ`DAN ÖRNEK DAVRANIŞ
Oylamanın sonunda Mahmut Yavuz`un seçimi kazanan Fahri Ermişler`i tebrik etmesi takdir topladı. 16 yıllık başkanlık görevini Fahri Ermişler`e bırakmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Mahmut Yavuz, Balıkesir adına kendisine düşen ne görev varsa yapmaya hazır olduğunu belirtti. Mahmut Yavuz ve yönetimine bu zamana kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Fahri Ermişler, Yavuz`un tecrübelerine her zaman ihtiyaçlarının olduğunu ve kapısını sık sık aşındıracaklarını söyledi. Dışarıda Fahri Ermişler`i destekleyen grup alkışlar ve sloganlarla sevinç gösterisinde bulundu. 
UĞUR: RANTÇILARIN 
DEVRİ BİTTİ
Seçim zaferinin kesinleşmesinin ardından AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili A. Edip Uğur ve Fahri Ermişler`in babası İbrahim Ermişler Ticaret Odası`nın önüne geldi. Büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Edip Uğur, seçimin getirdiği moralle mevcut yönetime mesaj gönderdi. Balıkesir`de hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını ifade eden Uğur, " Artık rantçıların devri bitti. Kendini büyütenler değil Balıkesir`i büyütenler odaları yönetecek. Biz namusumuzla, şerefimizle, alnımız açık Balıkesir`e hizmete devam ediyoruz. İnşallah bundan sonra da Balıkesir Ticaret Odası da Sanayi Odası da Balıkesir`e hizmette kendine değil Balıkesir`e hizmete devam edecek" dedi. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli