Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir Türk Kızılayının Başkanı değişmedi

Balıkesir Türk Kızılayının Başkanı değişmedi

Türk Kızılayı Balıkesir Şubesinin olağan kongresi yapıldı.

Türk Kızılayı Balıkesir Şubesinin olağan kongresi yapıldı.
Karesi AVM Kültür Merkezi`nde olağan kongresini gerçekleştiren Türk Kızılay`ında mevcut şube Başkanı Hüseyin Gündoğan, kongreye katılan 174 üyenin tamamının oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi. 
Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur, AK Parti İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, Gençlik ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan, Orman Bölge Müdürü Recep Ateş, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Bahar, İl Deftadarı  Yakup Yıldırım ve İlçe Kızılay Şube Başkanları katıldı. 
Divan üyelerinin seçimi ile başlayan kongrede divan başkanlığına Mehmet Özışıkoğlu seçildi. Kızılay`ın faaliyetleri ile ilgili video gösteriminin yapıldığı kongrede konuşan Şube Başkanı Hüseyin Gündoğan, 3 yıllık çalışmaları anlattı.
Kızılay`ın kurulumundan söz eden Başkan Gündoğan, Kızılay`ın bugün 700`ü aşkın şubesi olduğunu belirtip, Kızılay bugün, çadır üretimi, tıp ve kan merkezi, aş ve huzurevleri ile hizmet vermektedir. İnsan için çalışan Kızılay`a yapılan bağışlar tüm şeffaflıkla değerlendirilir. Siz yardımınızı hangi amaç için yaptıysanız onun için harcanmaktadır. Kızılay, alan el ile veren el arasında köprüdür dedi.
Konuşmaların ardından yapılan oylamada kongreye katılan 174 üyenin tamamının oyunu alan Hüseyin Gündoğan tekrar başkanlığa seçildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli