Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Balıkesir Ülkü Ocaklarından öğrencilere karne hediyesi

Balıkesir Ülkü Ocaklarından öğrencilere karne hediyesi

2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönemi sona erdi.

2021-2022 eğitim öğretim yılı birinci dönemi sona erdi. 
Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, okulların tatile girmesi sebebiyle öğrencilere ‘Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak2023’ hediye etti. 
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın çağrısı sonrası harekete geçen Balıkesir Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, çocuklara karne hediyesi olarak ‘Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak2023’ hediye etti. 
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, yarıyıl tatilinde takdir ve teşekkür alan öğrencilere karne hediyesi olarak yapay zekâ teknolojisiyle hazırlanan ‘Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı Odak2023’ü hediye edeceklerini duyurmuştu. 
Odak2023 ile ilgili bilgi veren Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Çalışkan ‘’Odak2023, okuma hızını artıran odaklanma seviyelerini yükselten ve Türk gençliğine sınavlarında başarı sağlayan yapay zekâ teknolojisi ile üretilmiş bir eğitim programıdır. Bu yazılım sayesinde öğrenci kardeşlerimiz hem daha hızlı okuyacak hem de test çözme yeteneklerinde gözle görünür artış olacaktır.” ifadelerini kullandı. 
Karnelerinde zayıfı olanların üzülmemesini tavsiye eden Çalışkan, “Fırsat verildiğinde gençlerimizin her şeyi yapabilecek güçte olacağını biliyorum, karnesinde zayıf notu mevcut olan öğrencilerimizin ise üzülmemelerini, daha sıkı çalışarak bu notları düzelteceklerini temenni ediyorum.” dedi. 
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli