Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir Üniversitesi Prof. Mahir Alkan, Manyasta

Balıkesir Üniversitesi Prof. Mahir Alkan, Manyasta

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Mahir Alkan,Rektör Yardımcısı Prof.Oktay Aslan ile birlikte Manyas Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Mahir Alkan,Rektör Yardımcısı Prof.Oktay Aslan ile birlikte Manyas Meslek Yüksek Okulunu ziyaret etti. Okul Müdürü Yar. Doç. Osman Çenet tarafından karşılanan Rektör Prof. Alkan, Manyas Meslek Yüksek Okulunda, Belediye Başkanları, ilçe protokolü ve sivil toplum örgüt temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı sonrası konuklarla birlikte okulun bölümlerini gezen Rektör Mahir Alkan, bu yıl okula kazandırılan halen öğrenim gören 113 öğrencilik konferans salonunun açılışını gerçekleştirdi.
Açılış sonrası bir konuşma yapan Prof.Alkan, Manyas`ın başta Belediye olmak üzere ve 50 Bin lira ayni ve nakdi yardımda bulunan BİL-FEN okulları sahibi Osman Öztürk`e okullarına sahip çıktıkları için teşekkür etti. Rektör Alkan "Bize bir adım gelene biz iki adım geliriz. Balıkesir Üniversitesinin verdiği diplomalar ülkemizdeki 160 üniversiteden sadece 25`ine tanınan uluslararası tanınırlık hakkına sahiptir. Şu anda devam eden Tıp Fakültesi inşaatımız bu yılın sonunda tamamlanacaktır. Veterinerlik fakültesi inşaatına başlamış bulunmaktayız. Bu arada merkez araştırma labarutuvarını Nisan veya Mayıs ayında taşıyacağız. Artık arkadaşlarımızdan bilimsel çalışmalar bekliyoruz. Üniversitemizi izlemeye devam edin." dedi.
Prof.Mahir Alkan son olarak Manyas Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile bir toplantı yaptı.
Süleyman Özaydın


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı