Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Balıkesir Valisi Turhan Afet Bölgesinde

Balıkesir Valisi Turhan Afet Bölgesinde

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, selin vurduğu Edremit Körfezinde incelemelerde bulundu.

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, selin vurduğu Edremit Körfezi`nde incelemelerde bulundu.
Geçtiğimiz Cuma günü yağan şiddetli yağmur neticesinde Edremit Körfezi`ndeki Ayvalık, Gömeç, Burhaniye ve Edremit ilçeleri ile bağlı belde ve köylerde yaşanan afet, hayvanların telef olmasına, kara yollarının kapanmasına, ev ve iş yerlerini su basmasına ve daha bir çok mağduriyet yaşanmasına neden olmuştu. Yaşanan felaketi yakından takip eden Vali Ahmet Turhan, bugün afetin yaşandığı Edremit Körfezi`nde incelemelerde bulundu. 
Vali Turhan, ilk olarak Gömeç ve Burhaniye ilçelerinde vatandaşlar ve yetkililerle görüştü. Kaymakamlar ve güvenlik güçlerinden de bilgiler alan Vali Turhan, yaraların sarılacağı sözü verdikten sonra Edremit ilçesine geçti ve E-87 Karayolu`nda inceleme yaptı. Kaymakam Osman Tunç ve diğer yetkililerin karşıladığı Vali Turhan, ana yol kenarında felaketten etkilenen esnafları da ziyaret edip görüşlerini aldı. 
En büyük sorunun yaşandığı Kipa Kavşağı`nda gerekli düzenlemelerin hızla yapılacağını söyleyen Vali Ahmet Turan, daha sonra Edremit`in beldelerini gezip bilgi aldı. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli