Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir Valisi Turhandan bayram mesajı

Balıkesir Valisi Turhandan bayram mesajı

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Vali Ahmet Turhan, bayramların sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günler olduğunu belirterek, Balıkesirlilerin bayramını kutl

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı. Vali Ahmet Turhan, bayramların sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günler olduğunu belirterek, Balıkesirlilerin bayramını kutladı.     
Vali Turhan, "Tüm Balıkesirli hemşerilerimizin devletimizin sağladığı huzur ve güven ortamı içinde bu birlik ve beraberliğini bozmak isteyen kötü niyetli insanlara fırsat vermeden bayramı doya doya yaşayarak, daha güzel günlere ulaşacaklarına yürekten inanıyorum. Balıkesir mülki hudutları içinde vatandaşlarımızın ramazan bayramlarını huzur içinde geçirmesini sağlamak için başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere belediyelerimiz ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarımız tarafından her türlü tedbir alınmıştır. Değerli Balıkesirli hemşerilerimizin bayram dolayısıyla yapacakları seyahatlerinde trafik kurallarına riayet ederek, bayram sevinçlerini acıya dönüştürmemelerini özellikle rica ediyorum" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı