Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir´de 2 okula OHSAS TS 18001 Belgesi verildi

Balıkesir´de 2 okula OHSAS TS 18001 Belgesi verildi

Uluslararası OHSAS TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası almaya hak kazanan Türkiye genelindeki 37 okuldan 2 tanesi Balıkesir´deki okullara verildi.

Uluslararası OHSAS TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası almaya hak kazanan Türkiye genelindeki 37 okuldan 2 tanesi Balıkesir´deki okullara verildi.
Milli Eğitim Bakanlığı´nca 2018 yılında uygulamaya konulan İş Sağlığı ve Güvenliğinin Eğitime Entegrasyonu Programı kapsamında İş Sağlığı ve Güvenliği Politikasında yer alan planlama, uygulama ve işletme, kontrol ve yönetimin gözden geçirilmesi başlıkları altındaki şartlarını başarıyla yerine getirerek uluslararası OHSAS TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası almaya hak kazanan Türkiye genelindeki 37 okuldan 2 tanesi Balıkesir´den.
Geçtiğimiz günlerde Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk´un katılımlarıyla Ankara´da düzenlenen törenle sertifikalarını alan Karesi Süeybe Karakuş Anaokulu ile İstanbulluoğlu Sosyal Bilimler Lisesi okul müdürleri; İş Sağlığı Güvenliği İl Koordinatörü ve İSG İlçe Büro Yöneticileriyle birlikte İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız´ı ziyaret ederek OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi kapsamında aldıkları sertifikaları takdim ettiler.
Ziyarette konuşan Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup yıldız "Millî Eğitim Bakanlığı´nın 2018 yılında uygulamaya koyduğu İş Sağlığı ve Güvenliğinin Eğitime Entegrasyonu Programı kapsamında İş Sağlığı ve Güvenliği Politikasında yer alan planlama, uygulama ve işletme, kontrol ve yönetimin gözden geçirilmesi başlıkları altındaki şartlarını başarıyla yerine getirerek uluslararası OHSAS TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Sertifikası almaya hak kazanan Türkiye genelindeki 37 okuldan 2 tanesinin Balıkesir´den olması bizim için çok büyük bir gurur.? dedi.
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın himayelerinde yürütülen ?Sıfır Atık Projesi? konusunda da bir değerlendirme yapan Yıldız ?Kurum olarak en önde olmak; israfın önlenmesi, kaynakların daha verimli kullanılması bundan sonraki süreçte en önemli çalışmalarımız arasında olacak. Hedefimiz, sıfır atık.? diyerek sözlerine ekledi.
Ziyaret; İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız´ın, ziyaretçilere belge ve hediye takdiminin ardından sona erdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli