Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir´de 20 ilçeye milyonlarca liralık yatırım

Balıkesir´de 20 ilçeye milyonlarca liralık yatırım

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu Ankara´da Balıkesir´i ağırladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın da katıldığı Ankara temaslarında Balıkesir´in 20 ilçesi için milyonlarca liralık yatırım protokolünü, Bakan Kasapoğlu ?Balıke

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu Ankara´da Balıkesir´i ağırladı. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın da katıldığı Ankara temaslarında Balıkesir´in 20 ilçesi için milyonlarca liralık yatırım protokolünü, Bakan Kasapoğlu ?Balıkesir´in emrindeyiz´ diyerek imzaladı.
Balıkesir yerel yöneticileri, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile yatırım protokolü imzalamak için Ankara´da bir araya geldi. Protokol törenine; Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Belgin Uygur, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Mutlu Aydemir, AK Parti ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve bürokratlar katıldı. İmzalanan protokol ile Balıkesir´in 20 ilçesine milyonlara liralık yatırım yapılacak.
Törende kısa bir konuşma yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu´nun bakanlık ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ortaklığında, Birleşmiş Milletler 75. Yıl Ofisi´nin de desteğiyle Birleşmiş Milletler 75. Yıl Gençlik Merkezi´nin Balıkesir´e kazandırıldığını hatırlattı.
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran ve Balıkesir Milletvekilleri adına konuşan Yavuz Subaşı ise Balıkesir´e kattığı değer nedeniyle Bakan Kasapoğlu´na teşekkür etti.
?Bugün günlerden Balıkesir´ diyerek sözlerine başlayan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu,?Tabiatıyla, tarihiyle, milli mücadelenin güçlü illerinden birisi olan Balıkesir´imiz için bir aradayız.? dedi.
19 yıl önce Balıkesir´de 1 yurt var iken şu anda 12 yurt olduğunu dile getiren kasapoğlu, ?Adalar´dan Havran´a, Sındırgı´dan Ayvalık´a kadar her bir noktasında gençlerimiz kadınlarımız, vatandaşlarımız için yeni tesisler inşa edeceğiz. Spor tesisleri, salonlar, 34´e yakın semt sahası, yürüyüş yolları, atletizm pistleri, koşu yolları, açık-kapalı tenis kortları, yağlı güreş alanları, voleybol alanları, 300 adet basketbol sahası yapacağız. Balıkesir´de yarınların dev adamlarını yetiştirmekten dolayı da umutluyuz.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli