Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Balıkesir´de 834 okulda 184 bin 366 öğrenci eğitim görecek

Balıkesir´de 834 okulda 184 bin 366 öğrenci eğitim görecek

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, 2017/2018 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, 2017/2018 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası nedeniyle bir mesaj yayımladı.
Yıldız, mesajında şunları kaydetti: ?18 Eylül 2017 Pazartesi günü il genelinde 834 okulumuzda, 184.366 öğrencimiz ve 15.099 öğretmenimizle birlikte yeni eğitim-öğretim yılına başlayacak olmanın gururunu, sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni eğitim-öğretim yılının başta öğrencilerimiz olmak üzere değerli öğretmenlerimiz ile tüm eğitim camiamıza ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. BENGİ Projesi başta olmak üzere diğer eğitim projelerimiz ile başarılı çalışmalarımızı 2017-2018 eğitim öğretim yılında da var gücümüzle sürdüreceğiz. Değerli öğrenciler; Okuyan, araştıran, soran, sorgulayan, her durumda bilgiye ulaşmanın yollarını arayan, ulaştığı bilgiyi verimli olarak kullanmayı hedefleyen, bilgi ve becerilerini her zaman yenileyen bireyler olmanız, en büyük arzumuzdur. Sizler ne kadar donanımlı, ne kadar aydınlık yetiştirilirseniz, ülkemizin ve milletimizin geleceği o derece sağlam ve aydınlık olacaktır. Değerli Veliler; Evlatlarınıza, asil bir milletin ferdi olarak gurur duymayı; aziz vatanımızı yüceltmeyi; büyük düşünmeyi öğretmek için çalıştığımızı biliniz. Kıymetli Meslektaşlarım; Sizler, öğretmenlik gibi onurlu bir mesleğin temsilcileri olarak çocuklarımızı ve gençlerimizi ilgi ve kabiliyetlerine göre yetiştirerek onların üreten, düşünen, sorgulayan bireyler olarak hayata atılmaları için büyük bir görev üstlenmiş durumdasınız. Yapacağınız fedakârlıklar için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, İlköğretim Haftası´nı kutluyor; büyük bir inanç ve özveriyle öğretmenlik mesleğini icra eden istikbalimizin mimarı kıymetli öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz ve saygıdeğer velilerimizle birlikte 2017-2018 eğitim öğretim yılının ülkemize, Balıkesir´imize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor saygılar sunuyorum.?
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli