Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Balıkesir´de bayramlaşma töreni

Balıkesir´de bayramlaşma töreni

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ve protokol üyeleri Ramazan Bayramı arifesinde Huzurevi ve Şehitliği ziyaret etti.

 Başkan Uğur ziyaretlerde huzurevi sakinlerinin ellerini öperken, şehitler için dualar okudu.
Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek ve Balıkesir İl Emniyet Müdür Vekili Cemil Çalıcı, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada Çiçeklerle karşılanan protokol üyeleri Huzurevi bahçesinde yaşlılarla Bocce oynadılar. Huzur evi sakinlerinden Zuhal Kır kendi yazdığı "Öğretmenim" isimli şiirini okuduktan sonra yine kendi şiirlerinden oluşan kitabını Vali Yazıcı ve Başkan Uğur´a hediye etti.
Daha sonra tek tek huzurevi sakinleri ile bayramlaşan protokol üyeleri buradaki sergiyi gezdiler. Odalarında kalan yaşlıları da ziyaret eden Vali Yazcı ve Başkan Uğur daha sonra Ece Amca Sosyal Destek Merkezi ve Firdevs Saraçoğlu Yaşlı Bakım evini ziyaret ederek yaşlılarla bayramlaşarak sohbet ettiler. Başkan Uğur yaşlıların ellerini öperek bayramlarını kutladı. Vali Yazıcı ve Başkan Uğur burada yetkililerden bilgi aldıktan sonra Balıkesir Şehitliğini ziyaret ettiler. Şehit aileleri ile görüşen Başkan Uğur tüm Şehit kabirlerini dolaşarak karanfil bıraktı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Balıkesir bayramlaşma töreni
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli