Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir´de eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Balıkesir´de eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Balıkesir polisi, Merkez Gümüş Çeşme Mahallesi´nde ikamet eden 13 zanlının adreslerine eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Balıkesir polisi, Merkez Gümüş Çeşme Mahallesi´nde ikamet eden 13 zanlının adreslerine eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyonlarda ruhsatsız silah ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi
Edinilen bilgiye göre; Balıkesir´de polis ekipleri, Gümüş Çeşme Mahallesi´nde ikamet ve işyerlerinde ruhsatsız ateşli silah bulunduğu ve bu silahların çeşitli olaylarda kullanıldığı, yine bu şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları yönünde bilgilere ulaştı. Bu kapsamda haklarında çeşitli suçları bulunan Gümüş Çeşme Mahallesi Pazaryeri civarında ikamet eden 13 şüphelinin toplam 10 adresine yönelik 9 Eylül 2020 günü saat 06.00 da Asayiş Şube Müdürlüğü, KOM Şube Müdürlüğü ve Narkotik Şube Müdürlüğü´nden toplam 24 ekip 70 personel, Özel Harekat Şube Müdürlüğü´nden 1 Tim, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü´nden 2 Tim ile birlikte düzenlenen şafak operasyonu sonucunda yapılan ikamet aramaların da; 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet kuru sıkı tabanca, 6 adet 7.65 mm çapında mermi, 69 adet av tüfeği fişeği, 129 adet kuru sıkı mermisi, 177 adet uyuşturucu nitelikli hap ele geçirildi. Yakalanarak gözaltına alınan zanlılar hakkında yasal işlem başlatıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli