Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir´de ?Huzur´ operasyonları aralıksız sürüyor

Balıkesir´de polis ekipleri ´Huzur operasyonları kapsamında yaptıkları asayiş uygulamasında 15 aranan şahsı gözaltına aldı. Narkotik polislerinin yaptığı uyuşturucu operasyonlarında da 8 şüpheli gözaltına alınırken, adliyeye sevk edilen 1 şahıs tutuklandı

Balıkesir´de polis ekipleri ´Huzur operasyonları kapsamında yaptıkları asayiş uygulamasında 15 aranan şahsı gözaltına aldı. Narkotik polislerinin yaptığı uyuşturucu operasyonlarında da 8 şüpheli gözaltına alınırken, adliyeye sevk edilen 1 şahıs tutuklandı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince, genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla Balıkesir il merkezi, Bandırma, Burhaniye, Edremit ve Sındırgı İlçelerinde 5 Temmuz 2021 tarihinde yapılan çalışmalarda 15 aranan şahıs gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen 6 şahıs tutuklandı. Yapılan aramalarda 3 adet ruhsatsız ateşli silah ve bu silahlara ait 1 adet fişek, 1 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeklere ait 12 adet kartuş ve 3 adet kurusıkı tabanca ve bu tabancalara ait 1 adet fişek ele geçirildi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti, kullanımını ve sokak satıcılarının faaliyetlerini önlemeye yönelik olarak 5 Temmuz 2021 tarihinde il merkezi, Edremit ve Ayvalık ilçelerinde yapılan 6 ayrı çalışmada, 8 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, 1 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, 7 şahıs ise haklarında yapılan adli işlemler sonrası serbest bırakıldı. Olaylarla ilgili yapılan aramalarda; 25 adet sentetik ecza hap, 8,23 gram metamfetamin ve 7 adet tabanca fişeği ele geçirildi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı