Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir´de İşadamlarını ilgilendiren önemli toplantı

Balıkesir´de İşadamlarını ilgilendiren önemli toplantı

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) ve Bursa Ticaret Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi işbirliğinde, Balıkesir Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri, TKDK, GMKA ve Euro Desk temsilcilerinin katılımıyla, AB Hibelerinin konuşulduğu toplantı 23 Mayıs 2016 Pazartesi gün

Balıkesir Sanayi Odası (BSO) ve Bursa Ticaret Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi işbirliğinde, Balıkesir Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri, TKDK, GMKA ve Euro Desk temsilcilerinin katılımıyla, AB Hibelerinin konuşulduğu toplantı 23 Mayıs 2016 Pazartesi günü Balıkesir´de düzenlendi.
IPARD2 kapsamı, proje başvurularında yaşanan sorunlar ve aşılması için yapılan çalışmalar, AB ülkelerindeki IPARD uygulamaları, Erasmus, COSME ve Horizon 2020 programları değerlendirildi.
TOBB Balıkesir Genç Girişimciler Kurulu ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü ile ortaklaşa düzenlemiş olduğu ?Paramı Yönetebiliyorum" eğitimi 24 Mayıs 2016 Salı günü yoğun bir katılım ile Bandırma 17 Eylül Üniversitesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Ahmet İhsan Demirci´nin sunumlarıyla gerçekl-eştirilen programda katılımcılar interaktif uygulamalarla keyifli anlar yaşadı.
Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi Bilim Şenlikleri Balıkesir Sanayi Odası (BSO) sponsorluğunda 24-25 Mayıs 2016 tarihlerinde yapıldı.
Mozart´ın Türk Hayranlığı, Kablosuz Kontrollü Robotik El, Tarıma Uzanan Biyolojik El, Beton Kano, Sütten Plastik, Tesla Bobini, vb 42 projenin yer aldığı fuara yoğun ilgi gösterildi.
TÜBİTAK ve DOESEF Projelerinde dereceye giren öğrencilerin de belgelerinin takdim edildiği şenlikler okul müzik grubunun gösterisiyle sona erdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli