Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir´de İtfaiye Haftası kutlamaları

Balıkesir´de İtfaiye Haftası kutlamaları

İtfaiye Haftası Balıkesir´de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

İtfaiye Haftası nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Berber başkanlığındaki itfaiyeci heyeti Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı´yı ziyaret etti.
Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Berber, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Halil Yılmaz ve itfaiyede görevli personel katıldı.
İtfaiye Teşkilatının kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ziyarette Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Berber, Vali Yazıcı´ya teşkilatları ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı´nın önemli çalışmalar yaptığını ifade eden Vali Yazıcı ise, "Halkımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveriyle görevlerini ifa eden itfaiye teşkilatımız bu görevlerini yerine getirirken hayatlarını hiçe sayarak, canla başla çalışmaktadırlar. Bugüne kadar yangın ve çeşitli afetlerle hayatını kaybetmiş itfaiyecilerimize Allah´tan rahmet diliyorum." dedi.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false