Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir´de kontrollü bayramlaşma programı

Balıkesir´de kontrollü bayramlaşma programı

Balıkesir´de Ramazan Bayramı dolayısıyla Balıkesir Valisi Hasan Şıldak´ın öncülüğünde korona virüs tedbirleri dikkate alınarak yoğun bir bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Balıkesir´de Ramazan Bayramı dolayısıyla Balıkesir Valisi Hasan Şıldak´ın öncülüğünde korona virüs tedbirleri dikkate alınarak yoğun bir bayramlaşma programı gerçekleştirildi. 

Bayramlaşma programı Zağnos Paşa Camii´nde kılınan bayram namazı ile başlayan Vali Şıldak, beraberinde Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Mustafa Canbey, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Tarık Hekimoğlu, İl Müftüsü Celal Sürgeç ile birlikte yine korona virüs tedbirlerine uyarak vatandaşlarla bayramlaştı. 

Bayramlaşma sonrasında gazetecilere açıklama yapan Vali Şıldak, vatandaşlardan bayramda da tedbirlere uymalarını, sonrasında normal hayata umutlu dönüş bilinciyle bu süreyi geçirmelerini istediğini dile getirdi. 

Bayramlaşma programı kapsamında il protokolü ve eşi Fatma Nur Şıldak ile birlikte Balıkesir Şehitliği´ni ziyaret eden Vali Şıldak, burada şehit aileleri ile bir araya gelip, kabirleri başında dualarla anılan şehitlerin aileleriyle bayramlaştı. 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Afet ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi (BAKOM) ziyaretiyle programını sürdüren Vali Şıldak, personelin bayramını kutladı. 

Burada video konferans sistemi üzerinden Balıkesir Huzurevi ve Firdevs Saraçoğlu Yaşlı Bakımevi´ne bağlanan Vali Şıldak, huzurevi ve bakımevi sakinleriyle canlı bağlantı ile bayramlaşarak sohbet etti. 

Vali Hasan Şıldak ve beraberindeki heyet Pamukçu ile Değirmen Boğazı yol kontrol noktalarında halkın huzuru, güvenliği ve sağlığı için görevi başında olan emniyet ve jandarma personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 

Son olarak 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret ederek personelin bayramını kutlayan Vali Şıldak, ayrıca 112 telsizinden il genelindeki 112 istasyonlarında görevli sağlık personelinin Ramazan Bayramını kutladı ve çalışmaları için teşekkür etti. 

112 Acil Çağrı Merkezi ziyaretinde video konferans sistemi üzerinden Balıkesir Ayten-Burhan Erdayı Çocuk Evleri ve Bandırma Hicri Ercili Çocuk Evi´nde kalan çocuklar ile de ekranda buluşarak bayramlaştı. 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı