Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir´de konuşan Perinçek, ABD-İsrail tuzağı bozuldu

Balıkesir´de konuşan Perinçek, ABD-İsrail tuzağı bozuldu

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Vatan Partisi Altıeylül İlçe Başkanlığı Kongresi´ne katıldı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Vatan Partisi Altıeylül İlçe Başkanlığı Kongresi´ne katıldı.
Perinçek, Balıkesir Elit Asya Otel´de düzenlenen partisinin Altıeylül İlçe kongresine, daha sonra otelde düzenlenen yemek programına katıldı.
Yaşanan son gelişmeler ile ilgili görüşlerini aktaran Perinçek, ?Türkiye´yi dostlarından koparıp Suriye´deki karmaşaya ve savaşa sürmeye çalışıyorlar. Türkiye Rusya, İran ve Irak´la karşı karşıya gelsin Amerika ve İsrail´in tuzağına düşsün. Yalnız Türkiye değil, Rusya ve İran mazlumlar dünyası ve yükselen dünya uygarlığının yeni öncüleri Amerika´nın tuzağına düşsünler. Rusya ile tuzağı bozduk.? dedi.
Konuşmasında, Vatan Partisi´ni HDP´nin yanına çekmek, CHP´nin kuyruğuna takmak isteyenler olduğunu öne süren Perinçek, şunları kaydetti: ?Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Rusya´ya giderken ne diyor? Putin´e şu soruları soracaksın. Sorulara bakıyorsunuz hepsi Türkiye ile Rusya´yı birbirine tutuşturmaya çalışan, Türkiye ile Rusya´nın arasını açmaya çalışan, Türkiye ile Rusya´yı birbirine kapıştıracak olan sorular. Yani güya bunlar barışçıydı, savaşa karşıydı. Ama Türkiye ile Rusya´nın tuzağa düşmeyip barışı getireceği, Türkiye ile Suriye savaşını önleyeceği koşullar oluşunca da telaştan nasıl Türkiye ile Rusya´yı savaşa itebiliriz şeklinde Amerika´nın siyasetlerini dillendirdiler, kendi konumlarını bir kez daha ortaya koydular.?
Vatan Partisi Altıeylül İlçe Başkanlığı´na Ali Gürlek seçilirken, yönetimi şu isimlerden oluştu: ?Sevgi Öykü Bağdaçiçek, Erdoğan Kılıç, Veysel Cangül, Mesut Kolay, Cevdet Uçar, Cemal İbrahimoğlu, Rahime Türkeri.?
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false