Balıkesir´de korona virüs denetimi
Jandarma ekipleri korona virüse karşı vatandaşları uyarıp, zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları konusunda bilgilendirdi.
Bölge Haberleri
Yayın: 30 Mart 2020 - Pazartesi 18:11
Güncelleme: 30 Mart 2020 18:11
Balıkesir´de korona virüs denetimi

Jandarma ekipleri korona virüse karşı vatandaşları uyarıp, zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmamaları konusunda bilgilendirdi.
Jandarma ekipleri, İçişleri Bakanlığı´nın yeni tip korona virüsle mücadele kapsamında, toplu taşıma araçlarında yolcu sayısının yarıya indirilmesi ve güvenli mesafede oturması, ateşlerinin olup olmadığı ve asayiş konularına ilişkin uygulanmasına yönelik denetim başlattı.
Korona virüs tedbirleri kapsamında 162 unsur ve 502 personel,
81 piknik alanı, 42 göl/gölet, 66 sahil bandı, 63 ormanlık alanı, 283 toplu taşıma ve servis aracı, 21 pazaryeri ile 848 umuma açık yeri kontrol etti. Denetlemelerde 22 şahsa 68.752 TL idari yaptırım uygulandı. Jandarma ekipleri ayrıca, özel ve ticari araçlarda bulunan vatandaşların ateşlerini ölçerek "ilimizi terk etmemeleri ve evde kalmaları" yönünde uyarılarda bulundu.
Haber Merkezi

  • Cumartesi 15.5 ° / 8.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 13.3 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 9.2 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Bandırma Cumhuriyet alanı yeniden düzenlenecek

2

TOKİ’den Bandırma’ya 462 konut

3

Erdek'te aileler çocuklarıyla birlikte sabah namazında buluştu

4

Büyükşehir'den Erdek’te Okullara Spor Malzemesi Desteği

5

Bandırma'da esnaf işgallerine taviz yok!

6

Erdek'te Şüpheli Ölüm

7

Mutfaklarınızı Dönüştüren Akıllı Çözüm: Çok Amaçlı Mutfak Dolabı