Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Balıkesir´de Koronavirüs denetimi yapıldı

Balıkesir´de Koronavirüs denetimi yapıldı

İçişleri Bakanlığı´nın 81 ile gönderdiği "Korona virüs Denetimleri" genelgesi kapsamında Balıkesir Valisi Hasan Şıldak il merkezinde gerçekleştirilen uygulamaya katıldı. Vali Şıldak denetim yaptığı işyerlerinde esnafa maske, hijyen ve mesafe konularında u

İçişleri Bakanlığı´nın 81 ile gönderdiği "Korona virüs Denetimleri" genelgesi kapsamında Balıkesir Valisi Hasan Şıldak il merkezinde gerçekleştirilen uygulamaya katıldı. Vali Şıldak denetim yaptığı işyerlerinde esnafa maske, hijyen ve mesafe konularında uyarılarda bulundu.
Vali Hasan Şıldak uygulamanın amacının bütün işyerlerinde ve vatandaşlarda maske, mesafe ve hijyen duyarlılığını yükselterek farkındalık oluşturmak olduğunu ifade etti.
Vali Şıldak gerek işyeri sahipleri gerekse vatandaşlara kurallara uyma konusunda uyarılarda bulunarak maske, mesafe ve hijyen konusunda duyarlı olmaya davet etti. Vali Şıldak denetim sonrasında yaptığı değerlendirmede genel olarak kurallara uyulduğunu belirtirken, aksaklık görülen noktalarda işyeri sahiplerinin uyarıldığını dile getirdi.
Vali Hasan Şıldak´ın Balıkesir´in merkezi sokak ve caddelerinde yaptığı denetimlere Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve yetkililer katıldı. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli