Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Balıkesir´de kurum müdürleri toplandı

Balıkesir´de kurum müdürleri toplandı

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Kurum Müdürleri ile bir araya gelerek, Valilik iş ve işlemleri, projeler ve vatandaşlarımızla olan diyalog konularını içeren bir toplantı gerçekleştirdi.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Kurum Müdürleri ile bir araya gelerek, Valilik iş ve işlemleri, projeler ve vatandaşlarımızla olan diyalog konularını içeren bir toplantı gerçekleştirdi.
Vali Ersin Yazıcı başkanlığındaki toplantıya Vali Yardımcıları Bayramali Köse, Mehmet Suphi Olcay, Şükrü Kara, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kınay ile Kurum Müdürleri katıldı.
Vali Yazıcı, Kurum Müdürlerine hitaben yaptığı konuşmasında, "Biz vatandaşlarımızın amiri değil hizmetkârıyız, bizler halkımızın istek ve ihtiyaçlarını karşılamakla yükümlüyüz." dedi.
Ortak akıl ve somut projelerle Balıkesir´i bir bütün olarak daha iyi konuma getirmek için çaba sarf edilmesinde herkesin üstüne görev düştüğünü belirten Vali Yazıcı, vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmenin gayreti ve sorumluluğu içerisinde olunması gerektiğini ve bu konuda birim amirlerine daha fazla sorumluluk düştüğünü ifade etti.
Vali Yazıcı, devleti temsil eden memurlardan vatandaşın mutluluğunu esas alarak, "2019 yılında da hepimize düşen yine aynı hızla, aynı gayretle işimizi yürütmek." diye konuştu.
Vatandaşa en iyi hizmeti vermek adına dikkatli davranılması gerektiğinin önemine değinen Vali Yazıcı, öncelikle vatandaşlarla olan iletişimin en iyi seviyede olmasını, vatandaşın iş ve işlemlerinin daha akıcı ve daha hassas bir şekilde yerine getirilmesini söyledi.
Kamu kurumlarının her an ulaşılabilinir olması gerektiğinin altını çizen Vali Yazıcı, devlet imkânlarının vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde kullanılmasının idareciler açısından bir zorunluluk olduğunu ifade etti.
Bütün kurumların kendileriyle ilgili işleri hızla yapmak durumunda olduğuna dikkat çeken Vali Yazıc, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şunu bilmemiz lazım ki biz büyük bir aileyiz ve birbirimize her daim yardımcı olmak durumundayız. Herkes, her birim işini yapmakla mükelleftir. Bütün kurumlar kendileriyle ilgili işlerde yardımcı olmak ve işleri hızlı yapmak durumundadır. Her kurumun daha iyi imkânlara ve şartlara kavuşmak için hedefleri olmalıdır. Tasarruf tedbirleri döneminde olduğumuz için, kamu kaynaklarını verimli ve dikkatli bir şekilde kullanmamız gerekiyor. Kamu alanı bütün olarak bir ailedir. Hiçbir makam kalıcı değildir. Yaptığınız yapacağınız hizmetler için teşekkür ediyorum. Sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum ve bu toplantımızın hayırlı olmasını, Balıkesir´imiz için hayırlar getirmesini diliyorum."
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli