Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir´de "Mahalle Ligi Futbol Turnuvası"

Balıkesir´de

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ?Mahalle Ligi Futbol Turnuvası? kapsamında panel düzenlendi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ?Mahalle Ligi Futbol Turnuvası? kapsamında panel düzenlendi. Kentte bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen panelde konuşan Vural, futbolun sahada 22 kişi ile oynandığını ancak çok geniş bir kitleyi yakından ilgilendirdiğini kaydetti.
Futbolun birçok sosyal faktörü içinde barındırdığını anlatan Vural, ?Bu kadar insanı, bu kadar genci başka şekilde bir araya getiremezsiniz. Futbol topu sadece 22 kişinin peşinden koştuğu bir alet değil? diye konuştu. Vural, ?Balıkesirspor´un başına gelmeyi düşünüyor musunuz?? sorusuna, ?Büyükşehir Belediye Başkanı bu işin içine girerse ve yanımızda Feyyaz Çiftçi başkan olursa olur, neden olmasın? Ekibi kurduk. Teşekkür ederim, yakıştırdığınız için sağ olun? yanıtını verdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ise turnuvaya geçen yıl 40 mahalleden yaklaşık 2 bin kişinin katıldığını hatırlattı. Turnuva sayesinde bu yıl 10 bin gencin 5 ay spor yapma imkânı bulacağını aktaran Uğur, ?Belediye olarak turnuvada şampiyon olacak takımımızı Avrupa´nın iki büyük kulübü arasında oynanacak maça götüreceğiz. Bu maç şu an belli değil ama Barcelona ve Real Madrid olabilir. Başka büyük takımlar da mümkün? ifadelerini kullandı.
Panele, eski Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Mustafa Çulcu, futbolcular İlhan Eker, Uğur Boral ve Orhan Şam, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Feyyaz Çiftçi ile spor spikeri Cüneyt Ersan katıldı.

Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli