Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Balıkesir´de online satranç turnuvası düzenlendi

Balıkesir´de online satranç turnuvası düzenlendi

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğinde, dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğinde, dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nda herkesin evinden katılabileceği ?Online Satranç Turnuvası? düzenlendi.
Milli egemenliğimizin sembolü TBMM´nin 100. kuruluş yıldönümü ve çocukların bayramı 23 Nisan´da ?Online Yıldırım Satranç Turnuvası? Balıkesir´de de düzenlendi.
Korana virüs salgını tedbirleri nedeniyle ?Evde Kal, Satrançla Kal? sloganıyla düzenlenen Türkiye geneli açık kategori 2. Balıkesir Online Yıldırım Turnuvası, [http://www.lichess.com%27da/]www.lichess.com?da oynandı. Turnuva yıldırım tempoda 5´+3´´ gerçekleştirildi.
Daha öncesinde 3 grup şeklinde düzenlenen ön eleme turunun ardından ilk 50´ye giren isimler, 23 Nisan´da final turnuvasında karşılaştı.
Balıkesir Gençlik Spor İl Müdürlüğü organizasyonunda, 23 Nisan akşamı gerçekleşen 2. Balıkesir Evde Kal Satranç Turnuvası´nda başarılı olan ilk 3 kişiye kupa ve ilk 10 sporcuya madalyaları sporcuların evlerine gönderilecek.
İşte! Dereceye giren sporcular: 1. Melih Güren, 2. Tutku Kahraman Maraşlı, 3. Ulaş Koç, 4. Alper Tezcan, 5. Kemal Fıstık, 6. İpek Teker, 8. İlbey Erbaş, 9. Efe Aydemir
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli