Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Balıkesir´de ?Şehit Emanetleri? Sergisi

Balıkesir´de ?Şehit Emanetleri? Sergisi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen 11. Şehit Emanetleri Sergisi açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Şehitlerimizin ailelerinin de katıldığı sergide gözyaşları sel olurken, Avlu Sergi Salonu´ndaki sergi 22 Eylül´e kadar açı

Türkiye´nin çeşitli bölgelerindeki terör olaylarında yaşamını yitiren şehitlerin kıyafet ve eşyalarından oluşan "Şehit Emanetleri Sergisi? Balıkesir Avlu Sergi Salonu´nda düzenlenen törenle açıldı.
Şırnak Uludere´de helikopterin düşmesi sonucunda şehit olan Muhabere Yüzbaşı İlker Acar´ın annesi Nurdane Acar ve kız kardeşi Nilüfer Aşık sergiyi gezerken büyük gözyaşı döktü.
Anne Nurdane aşık şehit oğlunun kıyafetine sarılarak göz yaşlarına hakim olamadı.
Serginin açılış töreni sırasında konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fahri Konuk açılan serginin ne denli anlamlı bir sergi olduğunun altını çizdi.
Sergiyi düzenleyen öğretmen Menderes Kılıçaslan açılış töreninde yaptığı konuşmada, özellikle genç nesiller üzerinde milli bilinç oluşturmak istediklerini vurguladı.
Serginin açılış kurdelesini Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fahri Konuk, Menderes Kılıçaslan ve şehit yakınları birlikte kesti. Sergi 22 Eylül tarihine kadar AVLU Sergi salonunda açık kalacak.
Haber?Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli