Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Balıkesir´de şehit mezarlıkları Marmara Mermeri ile yenileniyor

Balıkesir´de şehit mezarlıkları Marmara Mermeri ile yenileniyor

Şehit mezarlıklarının onarımında Marmara Beyazı Mermeri kullanılıyor.

Şehit mezarlıklarının onarımında Marmara Beyazı Mermeri kullanılıyor. 

Balıkesir Valiliği ile Marmara Belediye Başkanlığı arasında imzalanan protokol gereği, Balıkesir´de bulunan şehit mezarlıkları yenileme çalışmaları başlatıldı. 

Balıkesir´de başlatılan şehit mezarlıklarını yenileme çalışmalarında bugüne kadar 100´e yakın şehitliğin onarımı Marmara Beyazı Mermeri ile gerçekleştirildi. 

Konuyla ilgili konuşan yapan Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Marmara İlçesi kırsal Saraylar Mahallesi´nde faaliyet gösteren mermer ocağı sahiplerinin tüm duyarlılıklarıyla bu işe destek verdiklerini söyledi. 

Kutsal vatan toprağımızı canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi daima minnet, şükran ve saygıyla hatırlanacağının altını çizen Belediye Başkanı Aksoy, ?Manevi duygularımızın arşa çıktığı büyük bir hassasiyetle takip ettiğimiz bu projeye hiç bir ücret talep etmeden katkı sağlayan Öztürktaş Madencilik, Altun Mermer, Bimer Mermer, Tüm Mermer, Yusuf Hoca Mermer, Dinçer Mermer, Üç-Ha Kardeşler, Etimer Madencilik, FRG Madencilik ile nakliye desteği sağlayan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Aksoy Nakliyat´a teşekkür ediyorum.? dedi. 

Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false