Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Balıkesir´de Spor Güvenlik Kurulu toplandı

Balıkesir´de Spor Güvenlik Kurulu toplandı

Balıkesir İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında yapıldı.

Balıkesir İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısı Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı başkanlığında yapıldı.
Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine dair kanun çerçevesinde ilimizde spor alanlarında yapılacak spor müsabakalarının güvenliğinin sağlanmasına ilişkin önlemleri gözden geçirmek üzere, Vali Yazıcı Başkanlığında toplantı yapıldı.
Valilik Kocaseyit toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Yazıcı´nın yanı sıra yetkililer katıldı.
Vali Yazıcı, toplantının açılışında yaptığı konuşmada: ilimizde 2017-2018 sezonunda gerçekleştirilecek spor müsabakalarının güvenlik tedbirlerinin gerektiği şekilde alınacağını açıkladı.
Vali Ersin Yazıcı, sporun amacının dostluğu, birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu belirterek burada herkese birtakım sorumlulukların düştüğünü ve özellikle sporseverlerin daha fazla duyarlılık göstermesini arzuladıklarını vurguladı.
Spor ve şiddetin bir araya gelmemesi gereken kavramlar olduğunu vurgu yapan Vali Yazıcı, "Hepimiz spora çok ama çok önem veriyoruz. Sporda şiddeti önlemek için her zaman iş birliği içerisinde olacağız. Sporu konuştuğumuzda başarının yegane ölçüsü paylaşmak, kucaklaşmak ve uzlaşmak olmalıdır." dedi.
Vali Yazıcı, toplantının ilimiz spor etkinliklerine, sevgi ve dostluğa katkıda bulunması temennisiyle katılımlarından dolayı kurul üyelerine teşekkür etti.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli