Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Balıkesir´de Triatlon rüzgarı esecek

Balıkesir´de Triatlon rüzgarı esecek

Balıkesir´de düzenlenecek 2021 ETU Avrupa Kupası´nın Basın Lansmanı Avlu Kongre Merkezi´nde yapıldı.

Balıkesir´de düzenlenecek 2021 ETU Avrupa Kupası´nın Basın Lansmanı Avlu Kongre Merkezi´nde yapıldı.
Avrupa Triatlon Birliği (ETU) tarafından organize edilen Avrupa Triatlon Kupası yarışları, 30 Temmuz-1 Ağustos tarihlerinde Balıkesir´de gerçekleştirilecek.
Avlu Kongre Merkezi´nde düzenlenen tanıtım toplantısında, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, Avrupa Triatlon Federasyonu Temsilcisi Angeliki Thoma, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Milli Sporcular ve yetkililer katıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, bütün sporlara önem verdiklerini, Avrupa Triatlon Kupası yarışlarına ev sahipliği yapacak olmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Federasyonlarla birlikte birçok faaliyete ev sahipliği yapmak istediklerini ve sporla ilgili işbirliklerine açık olduklarını söyledi.
Triatlon Federasyonu Başkanı Bayram Yalçınkaya, "Balıkesir ilk kez bir uluslararası Triatlon yarışına ev sahipliği yapıyor. İki yıl önce özel bir yarış ile test ettiğimiz parkur camiamız üzerinde çok olumlu bir izlenim bırakmıştı. Böyle önemli bir organizasyonun bir parçası olmaktan dolayı federasyon olarak çok mutluyuz.? dedi.
Tüm Balıkesir´lileri bu heyecana davet eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, geleceğin milli sporcularının buralardan çıkacağını, bunun yanında tesislerin tüm vatandaşların hizmetinde olacağını söyledi.
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı